Skip to content

Nike Air Max Plus 'Bronzine Black'
FB9722-700
50% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Max Plus 'Sky Blue'Nike Air Max Plus 'Summer Gradient'Nike Air Max Plus 'Aquarius Blue'Nike Air Max Plus '25th Anniversary'A-COLD-WALL* x Nike Air Max Plus 'Platinum Tint'Nike Air Max Plus TN Drift 'All Day'

Productdetails

StylecodeFB9722-700
MerkNike
ModelNike Air Max Plus
ColorwayBronzine/Medium Ash/Black
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum02-11-2023
Gepubliceerd2 november 2023 12:42
Bijgewerkt14 mei 2024 05:30
De Nike Air Max Plus schoenen zijn sinds hun release in 1998 een populaire keuze geworden onder sneakerliefhebbers en atleten. De schoenen, ontworpen door Sean McDowell, werden populair door hun unieke dempingssysteem en opvallende ontwerp. 

McDowell werd geïnspireerd door het adembenemende uitzicht op palmbomen en zonsondergangen tijdens een reis naar Florida. In de loop der tijd hebben de Air Max Plus-schoenen talloze herzieningen en samenwerkingen met bekende ontwerpers en artiesten ondergaan, waardoor ze een culturele uitstraling kregen. 

Er is een nieuwe kleurvariant uitgebracht met de naam 'Bronzine Black'. De primaire kleur van de schoenen is zwart, terwijl een contrasterende bronzen kleur te zien is op het onderste gedeelte van het bovenwerk en het midden van de tussenzool.
Nike Air Max Plus 'Bronzine Black' FB9722-700
0
nov.
2
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download