Skip to content

Nike Air Force 1 'White' - Carabiner Pack
DH7579-100
74% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Force 1 Flyknit 2.0 'Pure Platinum'Nike Air Force 1 Shadow 'Pistachio Frost'Nike Air Force 1 '07 'Black Mini Swoosh'Nike Air Force 1 '07 'Glacier Blue' - Next NatureNike Air Force 1 Evo 'University Red'Nike Air Force 1 '07 'Swoosh Armor'

Productdetails

StylecodeDH7579-100
MerkNike
ModelNike Air Force 1
ColorwayWhite/Black
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling7.4 / 10 (1134 stemmen)
Gepubliceerd3 februari 2022 13:15
Bijgewerkt7 mei 2024 06:28
De Nike Air Force 1 uit het ‘Carbiner Pack’ heeft een opvallende look meegekregen. Met name de Swoosh trekt gelijk alle aandacht naar zich toe. De Swoosh is namelijk voorzien van een zogenoemde karabijnhaak. De karabijnhaak wordt veelal in de klimsport gebruikt. Dit opvallende detail leent ook gelijk zijn naam aan het pack. In dit pack zit overigens nog een andere Nike Air Force 1 in een andere kleuruitvoering.

Naast de opvallende Swoosh komt deze Nike Air Force 1 ‘Carbiner Pack’ in een kleurenmix van wit, zwart en rood. De basis is overwegend wit en de tong, insole, onderliggende Swooshen hiel zijn uitgevoerd in het zwart. Het tonglabel en de karabijnhaak zijn uitgevoerd in het rood. De veter dubrae’s hebben een oranje metallic finish. 

Het leuke aan deze Nike Air Force 1 is dat je de sneaker twee verschillende looks kunt geven. Je kunt namelijk de karabijnhaak ook van de sneaker loskoppelen. Een paar sneakers, twee verschillende looks! Dat is echter nog niet alles, want deze Nike Air Force 1 ‘Carbiner Pack’ heeft nog een tweede uniek detail. Dat is namelijk het met rits versluitbare zakje in de tong van beide sneakers. Goed om iets kleins in op te bergen.  
Nike Air Force 1 'White' - Carabiner Pack DH7579-100
546
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download