Skip to content

Nike Air Force 1 Low 'Four Horsemen'
FB9128-100
77% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Force 1 Flyknit 2.0 'Pure Platinum'Nike Air Force 1 Shadow 'Pistachio Frost'Nike Air Force 1 '07 'Black Mini Swoosh'Nike Air Force 1 '07 'Glacier Blue' - Next NatureNike Air Force 1 Evo 'University Red'Nike Air Force 1 '07 'Swoosh Armor'

Productdetails

StylecodeFB9128-100
MerkNike
ModelNike Air Force 1
ColorwayWhite/Deep Forest/Wolf Grey
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling7.7 / 10 (107 stemmen)
Gepubliceerd25 maart 2023 05:35
Bijgewerkt3 mei 2024 10:11
De Nike Air Force 1 Low 'Four Horsemen' is een unieke sneaker ter ere van de hechte circel van zakenpartners en vrienden van LeBron James, waaronder Maverick Carter, Ernie Ramos en Rich Paul. Deze exclusieve sneaker werden voorheen alleen beschikbaar gesteld aan een selecte groep vrienden en familieleden, maar worden nu voor het eerst openbaar uitgebracht.

De aankomende modellen zijn geïnspireerd op de vroege carrière van LeBron James en zijn ontworpen in de kleuren van de St. Vincent-St. Mary High School. De upper van de sneaker is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een bescheiden witte basis met opvallende groene Swooshes die zijn omlijnd met zilver.

Op de hielkap van de sneakers zijn schaakstukken met het nummer "4" geborduurd, als symbool van de innerlijke kring van James. Daarnaast zijn de initialen "LR" en "MR" gegraveerd op de hiel tabs, als eerbetoon aan de betrokken vrienden. De sneakers zijn voorzien van metallic zilveren dubraes en unieke insolegraphics.

Met de release van de Nike Air Force 1 Low 'Four Horsemen' kunnen sneakerliefhebbers en fans van LeBron James deel uitmaken van het verhaal achter deze bijzondere sneaker en een stukje geschiedenis van deze legendarische basketballer in handen krijgen.
Nike Air Force 1 Low 'Four Horsemen' FB9128-100
57
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download