Skip to content

Liam Gallagher x adidas Originals Spezial LG II 'Bottle Green'
IF8358
83% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Bad Bunny x adidas Originals Response CL 'Ecru Tint'Cali DeWitt x adidas Originals Campus 80s 'Collegiate Navy'adidas Originals Nucombe 'Silver Pebble'adidas Originals Torsion Super 'Grey One'Adidas Originals 032C GSG TRadidas Originals Forum Premiere 'Black'

Productdetails

StylecodeIF8358
Merkadidas
ModelAdidas Originals
ColorwayCream White/Collegiate Green/Off White
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum08-09-2023
Beoordeling8.3 / 10 (60 stemmen)
Gepubliceerd4 september 2023 12:06
Bijgewerkt8 mei 2024 06:31
Liam Gallagher en adidas Spezial hebben opnieuw de handen ineengeslagen voor de Liam Gallagher x adidas Originals Spezial LG 'Bottle Green' release op september 2023. Dit is hun derde samenwerking, na hun partnerschap in 2019. De nieuwe release is geïnspireerd op de archieven van adidas Originals en geeft een moderne draai aan de klassieke squash- en indoorsilhouetten. 

De 'Bottle Green' LG2 Spezial heeft een gestroomlijnd nylon bovenwerk in warm wit met suède overlays, die vintage charme combineren met een eigentijdse look. De precisie in het ontwerp is duidelijk, met unieke elementen zoals het portret van Gallagher op de adidas branding op de tong en crèmekleurige leren accenten. Zacht suède contrasteert met de canvas achtergrond op de Three Stripes, het hielpaneel en de teen, voor een opvallend effect. 

Het ontwerp wordt afgemaakt met een stijlvolle gum zool die mooi contrasteert met het bovenwerk, waardoor deze release een must-have is.
Liam Gallagher x adidas Originals Spezial LG II 'Bottle Green' IF8358
40
sep.
8
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download