Skip to content

Karhu Synchron Classic 'Forest Green'
F802685

Misschien vind je dit ook leuk

Karhu Synchron Classic 'Kombu Green'Karhu Synchron Classic 'Lily White'Karhu Synchron Classic 'The Forest Rules'Karhu Synchron Classic 'Iceberg Green'Karhu Synchron Classic 'Green Moss'Karkhu Sychron Classic 'Coronet Blue'

Productdetails

StylecodeF802685
MerkKarhu
ModelKarhu Synchron Classic
ColorwayLily White/Forest Green
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-03-2024
Gepubliceerd29 februari 2024 21:22
Bijgewerkt28 april 2024 05:59
De Karhu Synchron Classic is een tijdloze sneaker die begin jaren 90 werd geïntroduceerd en nog steeds trouw is aan de OG-versie. De sneaker heeft een voorgevormde EVA middenzool en een dual-density constructie, die zowel comfort als ondersteuning biedt. 

De zichtbare Air dempingtechnologie voegt een extra niveau van demping toe, terwijl het unieke vetersysteem zorgt voor een nauwsluitende pasvorm rond de voorvoet. Het is belangrijk om te weten dat de Karhu maten meestal een halve maat kleiner zijn dan getagd, dus het is aan te raden om een halve maat groter te nemen dan je normale maat. 

Het bovenwerk is gemaakt van varkensleer en mesh, wat zorgt voor een premium look en feel. De sneaker heeft een grotendeels witte bovenkant met accenten in militair groen, blauw, grijs en grasachtige tinten die worden aangevuld door een crèmekleurige tussenzool. De Karhu Synchron Classic is een klassieke sneaker die zowel comfort als stijl biedt.
Karhu Synchron Classic 'Forest Green' F802685
0
mrt.
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download