Skip to content

Karhu Fusion XC 'Aloe Wash'
F830009
‱100% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Karhu Fusion XC 'Smoke Pine' - Mount Saana PackKarhu Fusion XC 'Silver Lining' - Mölkky PackKarhu Fusion XC 'Ultimate Grey' - Polar Night Pack'Karhu Fusion XC 'Lily White' - Flow State PackNorbit x Karhu Fusion XC 'Sage green'Karhu Fusion XC 'Brindle' - Mount Saana Pack

Productdetails

StylecodeF830009
MerkKarhu
ModelKarhu Fusion XC
ColorwayAloe Wash/Aloe Wash
KleurGroen
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-03-2024
Beoordeling10 / 10 (1 stemmen)
Gepubliceerd29 februari 2024 21:19
Bijgewerkt30 april 2024 06:00
De Fusion XC is een moderne sneaker met historische knipogen, met Fulcrum-technologie voor uitgebalanceerde demping en meer ondersteuning. Hij heeft een volledig gesloten tong om vuil buiten te houden, touwveters en een treklipje voor gemakkelijk aan- en uittrekken. 

De sneaker is gemaakt met leren overlays en verschillende soorten mesh, en heeft een rubberen teenbumper voor bescherming. Hij heeft een T-profiel buitenzool voor extra grip en een luchtkussen met een gespikkelde tussenzool. 

De sneaker is ontwikkeld in de geest van verschillende sneakers uit Karhu's oude catalogi en heeft een afgeplakt M-logo dat doet denken aan de Fusion AP uit 1996. Naast deze historische knipogen naar het ontwerp heeft de Fusion XC een tong met volledige voering en een waterdicht HydroGuardÂź membraan, waardoor het de perfecte sneaker is voor elk buitenavontuur.
Karhu Fusion XC 'Aloe Wash' F830009
1
mrt.
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download