Skip to content

J Balvin x Air Jordan 3 PS 'Medellín Sunset'
FN0346-901
92% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Air Jordan 3 Retro 'Midnight Navy'Air Jordan 3  Craft WMNS 'Ivory'Jordan Zion 3 NRG 'Rising'Air Jordan 3 Retro 'Fear'Air Jordan 3 'Green Glow'Air Jordan 3 WMNS 'Off Noir'

Productdetails

StylecodeFN0346-901
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 3
ColorwayWhite/Grey/Multicolor
KleurWit
DoelgroepJongens, Meisjes
Releasedatum23-09-2023
Beoordeling9.2 / 10 (13 stemmen)
Gepubliceerd19 september 2023 12:48
Bijgewerkt18 mei 2024 06:29
De J Balvin x Air Jordan 3 PS 'Medellín Sunset' is een unieke samenwerking tussen de Colombiaanse reggaetonartiest J Balvin en de Air Jordan-lijn van Nike. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een opvallende en kleurrijke trainer die geïnspireerd is op de zonsondergangen in zijn woonplaats Medellín.

Het bovenwerk van de trainer heeft een basis die bedekt is met een witte tint. Dit geeft de trainer een frisse uitstraling. Om de trainer glans te geven, zijn bepaalde delen bedekt met een mix van opvallende kleuren, waaronder paarse, oranje en gele tinten die geleidelijk in elkaar overgaan. Deze kleurovergangen zijn te zien op de hiellipjes en het achterste gedeelte van de middenzool. Verder zijn de achterlipjes van de trainer voorzien van zowel het Nike logo aan de linkerkant als J Balvin's herkenbare smiley aan de rechterkant.

De J Balvin x Air Jordan 3 PS 'Medellín Sunset' is niet alleen een visueel opvallende trainer, maar biedt ook uitstekende prestaties. Hij is voorzien van Air Jordan's kenmerkende Air-Sole dempingtechnologie, die comfort en schokabsorptie biedt tijdens het dragen.

De trainer combineert de invloedrijke stijl van de zanger met de kwaliteit van Air Jordan, wat resulteert in een unieke en opvallende trainer die een waardevolle aanvulling is op elke trainerscollectie. De sneaker is ook verkrijgbaar in maten voor volwassenen en TD.
J Balvin x Air Jordan 3 PS 'Medellín Sunset' FN0346-901
11
sep.
23
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download