Skip to content

Highsnobiety x adidas Stan Smith 'Cloud White'
IE2530
71% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas STAN SMITH CFThe Simpsons x adidas Stan Smith 'Homer Simpson'adidas Stan Smith Lux 'Core Black'adidas Stan Smith Lux WMNS 'White'adidas Stan Smith Prideadidas Stan Smith Millencon 'Core Black'

Productdetails

StylecodeIE2530
Merkadidas
Modeladidas Stan Smith
ColorwayCloud White/Cloud White/Cream White
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum21-06-2023
Beoordeling7.1 / 10 (7 stemmen)
Gepubliceerd15 juni 2023 23:27
Bijgewerkt3 mei 2024 16:33
In samenwerking met Adidas creëerde Highsnobiety de Adidas Stan Smith 'Cloud White' colorway. De HIGHART pop-up galerie vormde de inspiratie voor deze speciale editie, die iconische Stan Smith elementen zoals de geperforeerde 3-Stripes en het gemerkte hiel detail op een frisse en innovatieve manier opnieuw uitbeeldt. Het bovenwerk is gemaakt van eersteklas getrommeld leer in een witte tint rondom en straalt verfijning uit.

Het Highsnobiety-logo, co-branding op de binnenzool, hiel en tong en een exclusieve "Highsnobiety in Paris"-sleutelhanger in een zwarte contrasttint maken de samenwerking compleet. Het is een tijdloze klassieker sinds het debuut in 1971, geliefd op tennisbanen en in stedelijke straten. De samenwerking met Highsnobiety voegt een spannende twist toe aan dit iconische silhouet, waardoor de Stan Smith 'Wonder White' een must-have wordt voor sneakerliefhebbers en fashion-forward individuen, die ook verkrijgbaar is op de 'Wonder White' colorway.
Highsnobiety x adidas Stan Smith 'Cloud White' IE2530
3
jun.
21
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download