Skip to content

Fly Streetwear x Nike SB Dunk Low Pro 'Gardenia'
DQ5130-400
91% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike SB Dunk Low J-Pack 'Chicago'Nike SB Dunk Low Pro ISO 'White Gum'Nike SB Dunk Low Pro 'Wheat'FroSkate x Nike SB Dunk High Pro QS 'All Love No Hate'

Productdetails

StylecodeDQ5130-400
MerkNike SB
ModelNike SB Dunk
ColorwayGame Royal/Sail/Grey Fog
KleurBlauw
DoelgroepMannen
Releasedatum31-03-2023
Beoordeling9.1 / 10 (860 stemmen)
Gepubliceerd14 februari 2023 15:24
Bijgewerkt25 april 2024 06:39
De allereerste samenwerking tussen Nike en de Shanghai skatewinkel Fly StreetWear brengt een verleidelijk ontwerp naar voren in de Fly Streetwear x Nike SB Dunk Low Pro 'Game Royal'. Fly StreetWear, afkomstig uit China en geïnspireerd door de kracht van kunst, is vastbesloten om betekenis te geven aan zijn ontwerp en moedigt 'Leven in het moment' aan. 

Het SB silhouet heeft een 'Grey Fog' gladde lederen basis die de perfecte neutrale achtergrond vormt voor de details van de sneaker. Suède 'Game Royal' overlays zijn toegevoegd aan de kleurenmix en vullen de basis mooi aan. De Swoosh is een van de elementen die het ontwerp echt uniek maken, omdat deze is opgebouwd uit een overlay van meerdere geborduurde zeilveren, dit geeft niet alleen een mooi 3D-effect geeft maar is ook een duidelijke verwijzing naar de collaborateur. De staart van de Swoosh is voorzien van een zilveren plaatje, terwijl aan elke kant een stukje materiaal uitsteekt voor het vliegende effect. Het hele ontwerp van de Swoosh is bedoeld om het visaas na te bootsen dat op de laterale hiel is gestikt. Het hielvlak is uitgevoerd in frisgroen suèdeleer met het NIKE-logo in zeil. De sockliner krijgt een complementaire grijze kleur die goed samen gaat met de intens blauwe kleur van de binnenzool met merkelementen en Chinese tekens. Het ontwerp wordt gecompleteerd door de sail tussenzool die op een grijze rubberen buitenzool ligt, die de bovenkant weerspiegelt. 

De sneaker wordt geleverd met twee paar veters, een klassieke grijs paar en touw-imiterende 'Sail' gekleurde veters met groene nestels.
Fly Streetwear x Nike SB Dunk Low Pro 'Gardenia' DQ5130-400
702
mrt.
31
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download