Skip to content

Florida A&M University x Nike Dunk Low 'Rattlers'
DR6188-800
92% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low 'Baroque Brown' - Next NatureNike Dunk Low 'Vintage Green'Nike Dunk Low WMNS 'Neapolitan'Nike Dunk Low Retro 'Grey Fog'Nike Dunk Low WMNS 'Burnt Sunrise'Nike Dunk Low WMNS 'Photon Dust'

Productdetails

StylecodeDR6188-800
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwayOrange Horizon/Fortress Green/Sail
KleurOranje
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling9.2 / 10 (668 stemmen)
Gepubliceerd29 september 2022 15:13
Bijgewerkt18 mei 2024 06:29
De Florida A&M University x Nike Dunk Low 'Rattlers' voegt zich bij de collectie van universiteiten met historische waarden. Na de eerdere releases van "Nike Dunk Low Clark Atlanta University" en "Nike Dunk Low North Carolina A&T" voegt Florida A&M University aka FAMU zich bij de serie met een kleurrijk silhouet geïnspireerd op het uniform van de school.

De leren witte basis wordt overlapt door 'Orange Horizon' op de bovenkant, voering en veters, sterk contrasterend met de 'Fortress Green' Swoosh. De aangepaste details van het model zijn echter wat het echt uniek maakt met '1877' geborduurd op de hielband, het jaar van de oprichting van FAMU, 'COLAC' (Collage of Love and Charity) op de laterale voorvoet en de boodschap 'WE BRAGG DIFFERENT' op de hiel. Het ontwerp wordt gecompleteerd door de verandering van het originele Nike label in een met de Rattler-mascotte van de universiteit en de doorschijnende groengekleurde buitenzool.
Florida A&M University x Nike Dunk Low 'Rattlers' DR6188-800
564
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download