Skip to content

Dime x adidas Busenitz Vulc II 'Cardboard'
GW7232
•75% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Dime x adidas Busenitz Vulc II 'Wonder Mauve'adidas Busenitzadidas Busenitz Vulc IIadidas Busenitz Proadidas Busenitz Vulc IIadidas Busenitz Vulc II

Productdetails

StylecodeGW7232
Merkadidas
Modeladidas Busenitz
ColorwayCardboard/Light Brown/Dark Brown
KleurBruin
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum11-12-2023
Beoordeling7.5 / 10 (4 stemmen)
Gepubliceerd6 december 2023 11:39
Bijgewerkt14 juni 2024 06:18
De Dime x adidas Busenitz Vulc II is een collaboration sneaker die high-performance skate-eigenschappen combineert met Dime's klassieke designcomponenten. Het ontwerp is een knipoog naar de originele Busenitz Pro, die werd onderschreven door skatelegende Dennis Busenitz, die alom wordt erkend in de industrie en een belangrijk element van de relatie is.

Dime's unieke "wave-design" is terug te vinden op de lakleren Three Stripes en sockliner. Met onderscheidende kleurencombinaties in skate-vriendelijk suède wil het bestaande modelenthousiastelingen aan zich binden en tegelijkertijd de stijl introduceren bij een nieuw publiek.

Zowel de 'Cardboard' als de 'Wonder Mauve' modellen hebben een compleet suède bovenwerk met breder foxing tape en het adidas Dime co-merk in reliëf op de hielen. Het goudfolie co-merk verschijnt op de zijpanelen met het Three Stripes patroon en contrasteert op het ton-sur-ton bovenwerk met het Three Stripes ontwerp en de tong tag.
Dime x adidas Busenitz Vulc II 'Cardboard' GW7232
2
dec.
11
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download