Skip to content

BAPE x adidas Stan Smith Golf 'ABC Camo'
IG5916
14% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas STAN SMITH CFThe Simpsons x adidas Stan Smith 'Homer Simpson'adidas Stan Smith Lux 'Pantone'adidas Stan Smith Lux 'Core Black'adidas Stan Smith PrideAdidas Stan Smith Crepe Craft Orange

Productdetails

StylecodeIG5916
Merkadidas
Modeladidas Stan Smith
ColorwayCloud White/Cloud White/Green
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum21-10-2023
Gepubliceerd18 oktober 2023 13:44
Bijgewerkt10 mei 2024 06:32
A Bathing Ape (BAPE) en adidas hebben samen een speciale collectie gecreëerd om hun 30-jarig huwelijksjubileum te vieren. Golfliefhebbers zullen de inventieve kijk op het traditionele Stan Smith silhouet in deze collectie zeker waarderen. Ondanks dat het bovenwerk "Cloud White" is, onderscheidt de golfspecifieke Stan Smith zich door het gebruik van BAPE's iconische ABC Camo patroon op de hiel, inlegzolen en een afneembare kilt veterhoes.

De tonglabels en het zoolprofiel zijn afgewerkt in levendig groen voor extra golfklare stijl. Een verouderde crèmekleurige tussenzool draagt bij aan de retro-uitstraling van de sneaker. Een set van drie verwisselbare veters die bij de sneaker wordt geleverd maakt het ook mogelijk om de sneaker aan je eigen wensen aan te passen, zodat je de ideale look kunt creëren.
BAPE x adidas Stan Smith Golf 'ABC Camo' IG5916
-15
okt.
21
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download