Skip to content

Albino & Preto x Nike SB Dunk Low 'Fossil'
FD2627-200
89% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike SB Dunk Low 'Chicago' - J-PackNike SB Dunk Low Pro ISO 'White Gum'Nike SB Dunk Low Pro ISO 'Black Gum'Nike SB Dunk Low Pro 'Wheat'Nike SB Dunk Low 'Deep Royal Blue'

Productdetails

StylecodeFD2627-200
MerkNike SB
ModelNike SB Dunk
ColorwayFossil/Black/Sail
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum29-09-2023
Beoordeling8.9 / 10 (251 stemmen)
Gepubliceerd7 augustus 2023 15:20
Bijgewerkt18 mei 2024 06:29
De langverwachte Albino & Preto x Nike SB Dunk Low 'Fossil' versmelt de wereld van jiu-jitsu en skateboarden in een stijlvol Dunk Low ontwerp. Het Braziliaanse lifestyle merk brengt zijn passie voor jiu-jitsu en creativiteit in een verleidelijk ontwerp. 

In de colorway 'Fossil' zijn zeil en witte kleuren gecombineerd met ingewikkelde geweven details die verwijzen naar jiu-jitsu kleding op het bovenwerk. Naast co-branded tongmarkeringen en bedrukte inlegzolen heeft de schoen zwarte Swooshes en veters voor een contrasterende touch. Elk paar wordt geleverd met een speciale verpakking en een extra set veters, wat het geheel nog aantrekkelijker maakt. Deze sneaker heeft een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool, die zowel stijl als functionaliteit biedt. 

Maak je klaar om je sneaker game te verbeteren met de Albino & Preto x Nike SB Dunk Low 'Fossil' - een must-have voor jiu-jitsu fanaten en skateboarders.
Albino & Preto x Nike SB Dunk Low 'Fossil' FD2627-200
195
sep.
29
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download