Skip to content

Air Jordan 4 WMNS 'Sail & Metallic Gold'
AQ9129-170
91% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Air Jordan 4 Retro WMNS 'Vivid Sulfur'Air Jordan 4 WMNS 'Frozen Moments'Air Jordan 4 'Bred Reimagined'Air Jordan 4 Craft 'Medium Olive'Air Jordan 4 Retro 'Shimmer'Air Jordan 4 Retro GS 'Medium Olive'

Productdetails

StylecodeAQ9129-170
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 4
ColorwaySail/Metallic Gold/Black
KleurBeige
DoelgroepVrouwen
Releasedatum16-03-2024
Beoordeling9.1 / 10 (1801 stemmen)
Gepubliceerd22 mei 2023 14:07
Bijgewerkt25 april 2024 07:28
De Air Jordan 4 WMNS 'Sail' is een stijlvolle en elegante sneaker die speciaal is ontworpen voor vrouwen. Deze colorway, genaamd 'Sail', biedt een frisse en ingetogen uitstraling die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

De upper van de Air Jordan 4 WMNS 'Sail' is gemaakt van premium leer in een zachte en crèmekleurige tint, genaamd 'Sail'. Dit geeft de sneaker een luxe uitstraling en een tijdloze look. De kenmerkende TPU aan de zijkanten van de schoen zorgen voor ademend vermogen en voegen een iconisch element toe aan het ontwerp.

De Air Jordan 4 staat bekend om zijn opvallende details, en de 'Sail'-editie is daarop geen uitzondering. De sneaker is voorzien van gouden accenten, zoals de Jumpman-logo's op de tong. Deze gouden details zorgen voor een mooi contrast en voegen een extra elegantie toe aan het ontwerp.

Of je nu op zoek bent naar een sneaker die je dagelijkse stijl versterkt of een statement maakt bij speciale gelegenheden, de Air Jordan 4 WMNS 'Sail' biedt een veelzijdige optie. Met zijn hoogwaardige materialen, verfijnde kleurenschema en iconische Jordan-details, is deze sneaker een fantastische keuze voor sneakerliefhebbers en Jordan-fans wereldwijd.
Air Jordan 4 WMNS 'Sail & Metallic Gold' AQ9129-170
1,5K
mrt.
16
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download