Skip to content

Air Jordan 3 Retro GS 'Hide N' Sneak' - US Exclusive
DX6665-100
‱83% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Air Jordan 3 GS 'Vintage Floral'Air Jordan 3  Craft WMNS 'Ivory'Air Jordan 3 Retro 'Midnight Navy'Air Jordan 3 Retro 'Fire Red' - 2022Air Jordan 3 Retro GS 'Midnight Navy'Air Jordan 3 Retro 'Palomino'

Productdetails

StylecodeDX6665-100
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 3
ColorwayWhite/Black/Iron
KleurWit
DoelgroepJongens, Meisjes
Beoordeling8.3 / 10 (46 stemmen)
Gepubliceerd16 mei 2023 06:08
Bijgewerkt23 maart 2024 05:36
De Air Jordan 3 Retro 'Hide N' Sneak' GS is een opvallende en exclusieve sneaker die speciaal is ontworpen voor kinderen. 

De upper van de Air Jordan 3 Retro 'Hide N' Sneak' GS is gemaakt van hoogwaardig wit leer met grijze en zwarte accenten over de hele sneaker. De iconische kenmerken van de Air Jordan 3 zijn ook aanwezig op deze sneaker, zoals de kenmerkende olifantenprint op de mudguard en de Jumpman-logo's op de tong en hiel. Deze details voegen een vleugje authenticiteit en herkenbaarheid toe aan de sneaker.

De Air Jordan 3 Retro 'Hide N' Sneak' GS heeft een comfortabele pasvorm dankzij de gewatteerde kraag en de zachte voering. De midsole is uitgerust met Air-Sole demping, wat zorgt voor uitstekende schokabsorptie en comfort tijdens het dragen.

Deze sneaker is perfect voor jonge sneakerliefhebbers die op zoek zijn naar een speelse sneaker met een uniek ontwerp. Of het nu gaat om dagelijks gebruik of om te pronken met een unieke stijl op speciale gelegenheden, de Air Jordan 3 Retro 'Hide N' Sneak' GS biedt zowel stijl als comfort voor de jongere sneakerfans.
Air Jordan 3 Retro GS 'Hide N' Sneak' - US Exclusive DX6665-100
30
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download