Skip to content

Spider-Man x Air Jordan 1 High OG PS 'Across the Spider-Verse'
DV1749-601
85% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Air Jordan 1 Low SE 'Washed Denim'Air Jordan 1 Mid SE 'Metallic Silver'Air Jordan 1 Mid SE 'Black Gold'Air Jordan 1 High '85 'Metallic Burgundy'Air Jordan 1 Low 'Industrial Blue'Air Jordan 1 Low WMNS 'Legend Light Brown'  - Method of Make

Productdetails

StylecodeDV1749-601
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 1
ColorwayUniversity Red/Black/White
KleurRood
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum08-06-2023
Beoordeling8.5 / 10 (39 stemmen)
Gepubliceerd4 mei 2023 05:58
Bijgewerkt19 april 2024 06:32
De nieuwe Spider-Man film 'Across the Spider-Verse' wordt gezien als een van de grootste en meest verwachte films van deze zomer. De film belooft een adembenemende reis te zijn door het multiversum, met verschillende versies van Spider-Man die samenkomen in één verhaal.

Ter gelegenheid van deze langverwachte release heeft Jordan Brand besloten om opnieuw samen te werken met Marvel en een speciale editie van de Air Jordan 1 te lanceren, die direct geïnspireerd is op het personage Miles Morales.

Deze sneaker is een unieke interpretatie van de klassieke 'Chicago' colorway, waarbij de ontwerpers hebben gekozen voor een aesthetic die doet denken aan stripboeken. Het resultaat is een opvallende combinatie van stijlen die het beste van beide werelden combineert.

De Across the Spider-Verse x Air Jordan 1 is ontworpen met het multiversum in gedachten. De sneaker lijkt alsof het door de ruimte en tijd is gereisd en overal op de constructie is gefragmenteerd. De Swoosh heeft een subtiele iriserende afwerking en de eyestays en ankle flaps hebben een grafische look die lijkt op een stripboek. Dit alles geeft de sneaker een uniek en herkenbaar uiterlijk, dat perfect past bij het verhaal van Miles Morales die door verschillende parallelle universums reist.

Deze unieke Air Jordan 1 is een eerbetoon aan de unieke reis van Miles Morales door het multiversum en zal ongetwijfeld een hit worden onder zowel sneakerfans als Spider-Man liefhebbers. De sneaker is ook verkrijgbaar in de maten GS, TD en heren.
Spider-Man x Air Jordan 1 High OG PS 'Across the Spider-Verse' DV1749-601
27
jun.
8
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download