Skip to content

adidas x Wales Bonner Samba 'Green'
GY4344
72% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Samba OG 'White'Maha x adidas Samba 'Half Green'adidas Samba OG 'Maroon'adidas Samba OG 'Cardboard'adidas Samba XLG 'White Gum'adidas Samba OG WMNS 'Cream White & Sand Strata'

Productdetails

StylecodeGY4344
Merkadidas
Modeladidas Samba
ColorwayWhite/Beige
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum23-06-2022
Beoordeling7.2 / 10 (68 stemmen)
Gepubliceerd14 juni 2022 15:59
Bijgewerkt23 april 2024 06:26
Na eerdere releases van verschillende Samba en Japan ontwerpen, slaan het Britse merk Wales Bonner en adidas opnieuw de handen ineen voor de adidas x Wales Bonner Samba 'Green'. 

Bonner gebruikt Europees erfgoed met een Atlantische Afro-Amerikaanse touch als inspiratie voor al haar ontwerpen, een vooruitzicht dat te zien is in de details van de 'Green' colorway. Het bovenwerk van het silhouet, gemaakt van beige premium nylon, wordt aangevuld met 'Off-White' suède overlays in klassieke T-vorm. Het klassieke 'Three Stripe' logo op de zijkant van de schoen is uitgevoerd in een groen krokodillenhuidpatroon, passend bij het gestikte hiellipje. 'Wales Bonner' staat boven het logo in het kenmerkende goud, wat de samenwerking benadrukt. De binnenvoering van de schoen heeft een gele kleur met een satijnen afwerking, wat de luxe uitstraling van de sneaker versterkt. De rubberen buitenzool in semi-transparant lichtbruin maakt het ontwerp compleet. 

De sneaker wordt geleverd met twee soorten veters, een groen-beige in een tribaal patroon en een gehaakte in crème.
adidas x Wales Bonner Samba 'Green' GY4344
30
jun.
23
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download