Skip to content

adidas Superstar 'Taegeukdang' - Adilicious City Series
HQ3612
69% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Clot x adidas Superstar 'Black & White'Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Shelltoe'adidas Superstar XLG 'Cloud White'adidas Originals Superstar 'White' - Home of ClassicsAdidas Superstaradidas Superstar

Productdetails

StylecodeHQ3612
Merkadidas
Modeladidas Superstar
ColorwayFootwear White/Core Black/Ecru Tint
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum20-10-2023
Beoordeling6.9 / 10 (48 stemmen)
Gepubliceerd16 juni 2022 15:10
Bijgewerkt19 april 2024 05:54
De adidas Superstar 'Taegeukdang' - Adilicious City Series is een bijzondere uitvoering van de legendarische adidas Superstar-sneaker, die deel uitmaakt van de 'Adilicious City Series'. Deze collectie is geïnspireerd op wereldsteden en hun unieke culturen.

De 'Taegeukdang'-editie is geïnspireerd op één van de oudste bakkerijen in de bruisende stad Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea. Het staat bekend om hun vermogen om met de tijd mee te gaan zonder hun oorspronkelijke karakter te verliezen.

Het ontwerp van de sneaker bevat een speciaal paneel van Tyvek dat, wanneer verwijderd, de klassieke leren upper met zwart-witte kleurstelling van de originele adidas Superstar onthult. De transparante outsole is versierd met een artistieke graphics van een lokale kunstenaar.

Met de adidas Superstar 'Taegeukdang' - Adilicious City Series krijg je niet alleen een stijlvolle sneaker, maar ook een eerbetoon aan de cultuur en het erfgoed van Seoul. Het is een must-have voor zowel sneakerliefhebbers als liefhebbers van de Zuid-Koreaanse hoofdstad.


adidas Superstar 'Taegeukdang' - Adilicious City Series HQ3612
18
okt.
20
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download