Skip to content

Dime x adidas Superstar ADV 'Cloud White'
FZ6002
71% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Shelltoe'Adidas Superstaradidas Superstar 82 'Leopard'Adidas SuperstarPop Trading Co x adidas Superstar ADV 'Cloud White'adidas Originals Supermodified YNuK 'Power Red'

Productdetails

StylecodeFZ6002
Merkadidas
Modeladidas Superstar
ColorwayCloud White/Halo Blue/Wonder White
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum12-06-2023
Beoordeling7.1 / 10 (7 stemmen)
Gepubliceerd16 mei 2023 06:07
Bijgewerkt18 maart 2024 05:38
De Dime x adidas Superstar ADV 'Cloud White' sneaker is een samenwerking die het traditionele Superstar silhouet combineert met Dime's skateboardkennis. De combinatie van mode, prestaties en skateboarden is perfect. 

De Dime x adidas Superstar ADV 'Cloud White' heeft een simpel kleurenpalet dat een moderne en frisse vibe uitstraalt. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een verfijnde wolkenwitte kleur die je outfit een vleugje verfijning geeft. Aan de zijkanten is de sneaker voorzien van de beroemde adidas drie strepen in de glanzende tinten 'Halo Blue' en 'Wonder White'. Het Dime-logo op de tong en het hiellipje is een eerbetoon aan de samenwerking. De schoen heeft ook een stevige rubberen neus voor verdere bescherming en duurzaamheid. 

De Dime x adidas Superstar ADV 'Cloud White' is een must-have voor sneakerliefhebbers en skateboarders, dankzij het opvallende ontwerp en het geweldige vakmanschap.
Dime x adidas Superstar ADV 'Cloud White' FZ6002
3
jun.
12
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download