Skip to content

adidas Samba Decon 'White'
IF0642
52% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Samba OG 'White'adidas Samba OG 'Maroon'adidas Samba OG 'Cardboard'adidas Samba OG WMNS 'Cream White & Sand Strata'adidas Samba XLG 'White Gum'adidas Samba OG 'Core White'

Productdetails

StylecodeIF0642
Merkadidas
Modeladidas Samba
ColorwayWhite/Black/Gum
KleurWit
DoelgroepMannen
Releasedatum12-01-2024
Beoordeling5.2 / 10 (119 stemmen)
Gepubliceerd31 mei 2023 15:39
Bijgewerkt26 april 2024 07:26
Adidas Samba Decon White Black (IF0642) is een van de meest iconische adidas sneakers, bekend om zijn tijdloze ontwerp en rijke nalatenschap. Zijn wortels strekken zich uit over meer dan zeven decennia, voor het eerst verschenen op ijzige voetbalvelden. In de afgelopen drie jaar is de Samba veranderd in een nietje uit het archief dat een enorme hype heeft gekregen van de massa's, waardoor het zich heeft verspreid van de urban street cultuur naar de high fashion catwalks. 
 
De adidas Samba Decon heeft een klassiek wit/zwart/gum kleurenschema. Het bovenwerk is gemaakt van lichtgewicht leer in combinatie met suède overlays die de look een extra dimensie geven en textuur en diepte toevoegen. De rubberen buitenzool is een kenmerkend element van de OG Samba die uitstekende grip biedt en de schoen een retro-uitstraling geeft. Details zoals het gouden Trefoil-logo op de tong en zijwand, de iconische 3-Stripes en de T-vormige toebox verweven traditie en innovatie in het ontwerp. 
 
De minimalistische esthetiek van de Samba draagt bij aan de veelzijdigheid van de schoen, waardoor je er gemakkelijk je garderobe mee kunt opvrolijken.
adidas Samba Decon 'White' IF0642
5
jan.
12
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download