Skip to content

Nice Kicks x adidas Rivalry Low 'Grey Two'
IH2597
‱40% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Originals Rivalry Low 86 WhiteAdidas Originals Rivalry Low 86adidas Originals Rivalry 'White'adidas Rivalry Lowadidas Y-3 Rivalry 'White'adidas Rivalry Low 86 - The Collective Pack

Productdetails

StylecodeIH2597
Merkadidas
Modeladidas Rivalry
ColorwayGrey Two/Dash Grey/Crew White
KleurGrijs
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-03-2024
Gepubliceerd26 februari 2024 14:47
Bijgewerkt3 april 2024 15:27
adidas is een samenwerking aangegaan met Nice Kicks om sneakerliefhebbers een nieuwe versie van de hardhouten klassieker te bieden. De sneakers worden geleverd in een grijze colorway met paarse accenten op de 3-Stripes en co-labelling op de tong en inlegzool. 

Het leren bovenwerk heeft perforaties voor extra comfort en de dempende middenzool en witte buitenzool zorgen voor een strak contrast dat het bovenwerk aanvult. De sneakers zijn perfect voor wie nog een adidas samenwerking aan zijn collectie wil toevoegen. Gemaakt van een leren bovenwerk en een synthetische zool, bieden ze een duurzaam en duurzaam ontwerp. 

Het gripvaste profiel op de buitenzool voegt stabiliteit en tractie toe, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende activiteiten. Maak je klaar om je sneaker game te verbeteren met deze nieuwste samenwerking van adidas en Nice Kicks.
Nice Kicks x adidas Rivalry Low 'Grey Two' IH2597
-1
mrt.
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download