Skip to content

adidas Rivalry Low 'Linen Green'
IG3040
‱64% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Rivalry Low 86 - The Collective Packadidas Rivalry Low Consortium 'White'adidas Originals Rivalry Low 86 Whiteadidas Rivalry Lowadidas Rivalry Low 86 'Core White'adidas Originals  Rivalry Low

Productdetails

StylecodeIG3040
Merkadidas
Modeladidas Rivalry
ColorwayLinen Green/Chalk White/Silver Green
KleurGroen
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-06-2023
Beoordeling6.4 / 10 (25 stemmen)
Gepubliceerd24 mei 2023 16:55
Bijgewerkt19 april 2024 06:32
De adidas Rivalry Low 'Linen Green' is een eigentijdse herinterpretatie van de iconische Rivalry Low-sneaker uit de jaren '80. 

De 'Linen Green'-uitvoering van de adidas Rivalry Low is gemaakt van zacht leer en linnen in een mix groene tinten. Naast zijn stijlvolle uiterlijk biedt de adidas Rivalry Low 'Linen Green' ook uitstekend comfort en duurzaamheid. De rubberen outsole biedt goede grip en stabiliteit op verschillende ondergronden, waardoor deze sneaker zowel geschikt is voor dagelijks gebruik als voor sportieve activiteiten.

Door zijn veelzijdige stijl kan de adidas Rivalry Low 'Linen Green' moeiteloos worden gecombineerd met verschillende outfits. Of je nu kiest voor een casual streetwear-look met jeans en een T-shirt, of een meer geklede stijl wilt creëren met chino's en een overhemd, deze sneaker voegt een vleugje retro-charme toe aan elke outfit.
adidas Rivalry Low 'Linen Green' IG3040
7
jun.
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download