Skip to content

adidas Rivalry Low 'Dark Green'
FZ6335
‱73% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Originals Rivalry Low 86 Whiteadidas Originals Rivalry 'White'adidas Rivalry LowAdidas Originals Rivalry Low 86adidas Rivalry Low 86 'Core White'adidas Rivalry Low 'Aluminium'

Productdetails

StylecodeFZ6335
Merkadidas
Modeladidas Rivalry
ColorwayWhite Indigo/Dark Green/Off White
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-05-2023
Beoordeling7.3 / 10 (33 stemmen)
Gepubliceerd17 april 2023 16:03
Bijgewerkt26 april 2024 05:56
De adidas Rivalry Low 'Dark Green' is een heruitgave van de klassieke Rivalry Low sneaker uit de jaren '80. Deze sneaker heeft een tijdloos design met een strakke, gestroomlijnde vorm en kenmerkende details zoals de rubberen cupsole en het Adidas-logo op de zijkant.

Deze versie van de Rivalry Low is uitgevoerd in een witte kleur met donkergroene details, die de sneaker een stijlvolle en klassieke uitstraling geeft. De upper van de sneaker is gemaakt van verschillende materialen, waaronder textiel en leer. 

De adidas Rivalry Low 'Dark Green' heeft een comfortabele pasvorm en een lichtgewicht gevoel, waardoor deze sneaker geschikt is voor dagelijks gebruik. De rubberen cupsole zorgt voor goede grip en stabiliteit, terwijl de zachte voering zorgt voor extra comfort.

De Rivalry Low 'Dark Green' is een stijlvolle en veelzijdige sneaker die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu casual gekleed gaat of een meer formele look wilt creëren, deze sneaker voegt altijd een vleugje stijl toe aan je outfit.
adidas Rivalry Low 'Dark Green' FZ6335
15
mei
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download