Skip to content

adidas Rivalry Hi Consortium 'Black'
ID7388
40% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Originals Rivalry Low 86 WhiteAdidas Originals Rivalry Low 86adidas Originals Rivalry 'White'adidas Rivalry Lowadidas Y-3 Rivalry 'White'adidas Rivalry Low 86 - The Collective Pack

Productdetails

StylecodeID7388
Merkadidas
Modeladidas Rivalry
ColorwayCore Black/Silver Metallic/Grey One
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum19-06-2023
Gepubliceerd16 mei 2023 05:22
Bijgewerkt28 april 2024 06:26
De adidas Rivalry Hi Consortium 'Black' is een tijdloze en stijlvolle sneaker van adidas. Geïnspireerd door klassieke basketbalschoenen uit de jaren '80, straalt de Rivalry Hi een iconische uitstraling uit die nog steeds relevant is in de hedendaagse sneakerwereld.

De 'Black'-colorway heeft een tijdloze en minimalistische esthetiek uit. De upper van hoogwaardig leer biedt duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het strakke zwarte design maakt de sneaker veelzijdig en moeiteloos te combineren met verschillende outfits.

Subtiele details versterken het ontwerp van de adidas Rivalry Hi Consortium 'Black'. Denk aan de geperforeerde 3-Stripes aan de zijkanten, het adidas Rivalry-logo op de tong en de unieke insolegraphics.

Of je nu op zoek bent naar een sneaker voor dagelijks gebruik of een sportieve look, de Rivalry Hi Consortium 'Black' biedt betrouwbare prestaties en stijl. Deze sneaker is een combinatie van comfort en elegantie, zodat je in stijl kunt stralen.

Deze sneaker is ook verkrijgbaar in een Low-variant.
adidas Rivalry Hi Consortium 'Black' ID7388
-1
jun.
19
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download