Skip to content

adidas Predator 24+ 'Core Black'
IE1810
50% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas PREDATOR ACCURACY.1 FGadidas Predator Accuracy.3 FG J 'Nightstrike Pack'adidas Predator Mundial 'Core Black'adidas Predator XLG 'White'adidas Predator 24 League Low Freestyle 'Core Black'Predator 24+ Veterloze Artificial Grass

Productdetails

StylecodeIE1810
Merkadidas
Modeladidas Predator
ColorwayCore Black/Core Black/Carbon
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-03-2024
Gepubliceerd10 februari 2024 05:34
Bijgewerkt8 mei 2024 05:06
De adidas Predator 24+ 'Core Black' (IE18010) heeft een gestroomlijnde look en voelt stealthy aan, en zal zeker indruk maken op het veld. Deze hoogwaardige voetbalsneaker heeft een naadloos, tweedelig Primeknit bovenwerk in de kleur Core Black, voor een ondersteunende en comfortabele pasvorm. 

De iconische Predator-elementen, waaronder verhoogde rubberen controlezones en een Strike Zone met textuur op de voorvoet, zijn ook aanwezig in kernzwart, voor een uniforme en krachtige esthetiek. De Predator 24+ heeft high-definition griptechnologie in alle strike zones, voor nauwkeurig passen en schieten voor uitzonderlijke controle en touch. 

Een veterloos ontwerp zorgt voor een veilige pasvorm op snelheid, terwijl gerecyclede materialen deze sneaker een milieuvriendelijke keuze maken. Een combinatie van stijl, prestaties en innovatie maakt de adidas Predator 24+ 'Core Black' ideaal voor iedereen die het spel wil domineren.
adidas Predator 24+ 'Core Black' IE1810
0
mrt.
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download