Skip to content

Pharrell x adidas Samba Humanrace 'Red'
IE7297
50% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Ultra Boost 4.0 Miami HurricanesPharrell Williams x adidas Hu NMD S1 Ryat 'Olive'Pharrell Williams x adidas Samba Humanrace 'Charcoal'adidas Humanrace Sičhona 'Black'Pharrell Williams x adidas Samba Humanrace 'Cloud White'

Productdetails

StylecodeIE7297
Merkadidas
Modeladidas Pharrell Williams Tennis Hu
ColorwayRed/Red/Red
KleurRood
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum06-05-2023
Gepubliceerd29 april 2023 05:29
Bijgewerkt29 april 2024 06:32
Een prachtige samenwerking tussen het iconische sportkledingbedrijf adidas en de creatieve kunstenaar en ontwerper Pharrell Williams, de Pharrell x adidas Samba Human Race collectie eert hun respectievelijke onderscheidende visies en creativiteit. Elk van de vijf sneakers in deze collectie heeft een speciale combinatie van levendige kleuren die zeker de aandacht zullen trekken. De collectie komt in een verscheidenheid van levendige tinten, van helder 'Yellow' tot levendig 'Purple', intens 'Red', warm 'Orange' en speels 'Pink' die allemaal vakkundig worden aangevuld met Pharrell's kenmerkende grafische details. 

De Pharrell x adidas Samba Human Race 'Red' is een gedurfde colorway, gekenmerkt door de gepassioneerde vibe van rood. Het silhouet is volledig in het rood gekleed, van de gladde leren basis tot het 'Three Stripe' logo, de binnenzool en de buitenzool. De tonale sneaker heeft leren veters in 'Brown' voor een chique touch. Het 'Humanrace' design logo is te zien naast het adidas logo, als aanvulling op het ontwerp van de sneaker. 

Elke sneakerliefhebber die waarde hecht aan vakmanschap van de bovenste plank en een onderscheidend ontwerp zou een van de sneakers uit deze collectie moeten overwegen.
Pharrell x adidas Samba Humanrace 'Red' IE7297
0
mei
6
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download