Skip to content

adidas Samba XLG 'Black Gum'
IE1379
85% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Samba OG 'Cardboard'adidas Samba OG 'White'adidas Samba XLG 'White Gum'adidas Samba OG WMNS 'Cream White & Sand Strata'adidas Samba OG 'Maroon'Dingyun Zhang x adidas Samba 'Core Black'

Productdetails

StylecodeIE1379
Merkadidas
Modeladidas Samba
ColorwayCore Black/White/Gum
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum17-02-2024
Beoordeling8.5 / 10 (13 stemmen)
Gepubliceerd17 januari 2024 05:22
Bijgewerkt11 mei 2024 06:31
De adidas Samba XLG 'Black Gum' (IE1379) heeft een authentieke en originele look en bevat invloeden van voetbal en skateboarden.

adidas heeft tijdloze modellen als de Forum Low en Superstar versterkt met de introductie van XLG iteraties. Omdat de sneaker gemeenschap voortdurende waardering voor de klassiekers uitdrukt, is de Samba XLG klaar om een opmerkelijke release te maken na de onthulling van de "White Green" variant.

Terwijl de adidas Samba XLG 'Black Gum' geaccentueerde details zoals het zijwandpatroon, de dikkere tussenzool en de leren Three Stripes combineert met de leren contouren rond de hiel, behoudt hij zijn kenmerkende kleurblokken. Metallic gouden flitsen, die opvallen door de overheersende zwarte kleur van de schoenen, accentueren het 'Samba'-logo naast de witte Three Stripes, terwijl het Trefoil-logo prominent op de tong is geplaatst. De dikke gumrubberen zool, die meer opvalt dan zijn standaard Samba tegenhanger, maakt het ontwerp compleet.

Comfort ontbreekt niet dankzij een EVA drop-in over de hele lengte plus extra vulling op de tong. 
adidas Samba XLG 'Black Gum' IE1379
9
feb.
17
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download