Skip to content

adidas Originals Samba OG 'Crystal'
ID2047
•73% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Maha x adidas Samba 'Half Green'adidas Samba OG 'White'adidas Samba OG 'Maroon'adidas Samba OG 'White Gum' - Made in Italyadidas Samba OG 'Silver Green'adidas Samba OG WMNS 'Cream White & Sand Strata'

Productdetails

StylecodeID2047
Merkadidas
Modeladidas Samba
ColorwayCloud White/Core Black/Clear Granite
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling7.3 / 10 (37 stemmen)
Gepubliceerd23 april 2023 05:06
Bijgewerkt20 april 2024 06:26
De adidas Originals Samba OG 'Crystal' is een opvallende sneaker die de klassieke stijl van de Samba combineert met een eigentijdse twist. Deze sneaker is geĂŻnspireerd op de vintage Samba-modellen en biedt een frisse en verfijnde uitstraling.

De upper van de adidas Originals Samba OG 'Crystal' is gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor duurzaamheid en een premium uitstraling. De kleurencombinatie van wit, bruin en kristalblauw geeft de sneaker een verfijnde en luxueuze uitstraling.

Een kenmerkend element van de Samba OG 'Crystal' is de iconische T-vormige neus, die niet alleen zorgt voor extra bescherming, maar ook een visueel aantrekkelijk element toevoegt aan de sneaker. Daarnaast is de sneaker voorzien van de klassieke adidas 3-Stripes aan de zijkanten, waardoor het een onmiskenbaar adidas-design krijgt.

Met zijn opvallende design en hoogwaardige materialen is deze sneaker een must-have voor sneakerliefhebbers die op zoek zijn naar zowel stijl als comfort.
adidas Originals Samba OG 'Crystal' ID2047
17
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download