Skip to content

adidas Gazelle 'Peru'
ID3720

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Gazelle Indoor 'Bliss Pink'adidas Gazelle Indoor 'Collegiate Green Lucid Pink'adidas Gazelle Indoor 'Scarlet'adidas Gazelle BoldAdidas Gazelle Indoor W Shock Purpleadidas Gazelle Indoor 'Blue Dawn'

Productdetails

StylecodeID3720
Merkadidas
Modeladidas Gazelle
ColorwayOff White/Team Power Red 2/Gum
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-02-2024
Gepubliceerd3 december 2023 05:42
Bijgewerkt29 april 2024 06:32
De adidas Gazelle 'Peru' is een klassieke sneaker die eind 2023 werd uitgebracht als onderdeel van het adidas Gazelle Football Pack. Het pack is ontworpen om het mooie spel en iconische nationale teams over de hele wereld te vieren. 

De Gazelle 'Peru' is geïnspireerd op de kleuren van het Peruaanse nationale voetbalteam en is een stijlvolle sneaker met een strak wit bovenwerk van eersteklas suède. De sneaker wordt geaccentueerd met opvallende rode en witte strepen aan de zijkanten en een rood hiellipje, dat doet denken aan de Peruaanse vlag. 

De Gazelle 'Peru' heeft iconische details zoals het gekartelde Three Stripes-logo en de gestikte neus, die zorgen voor een tijdloze look. Het is een veelzijdige en stijlvolle keuze voor iedereen die houdt van klassieke sneakers met een vleugje internationale flair.
adidas Gazelle 'Peru' ID3720
0
feb.
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download