Skip to content

adidas Forum Mid 'Patchwork'
HP5359
50% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Berlin 'Dark Marine'adidas Köln 24 'Almost Yellow'adidas adidas x LEGO® Retropy E5adidas Astir Wadidas Originals K 74 adidas originals Drop Step Xl White

Productdetails

StylecodeHP5359
Merkadidas
Modeladidas Adimatic
ColorwayCore Black/ Shape Red/ Core Granite
KleurZwart
DoelgroepMannen
Releasedatum23-10-2023
Gepubliceerd31 augustus 2022 06:10
Bijgewerkt16 mei 2024 07:30
In een innovatieve en creatieve variatie op de klassieke Adidas Forum Mid sneaker, heeft Adidas de Forum Mid 'Patchwork' gecreëerd. De Forum Mid, een basketbalsilhouet dat in de jaren tachtig werd geïntroduceerd, is een iconische stijl geworden. De enkelbandjes en het high-top ontwerp maken deze schoenen opvallend. De 'Patchwork' versie van de Adidas Forum Mid heeft een opvallend patchwork ontwerp op het bovenwerk. 

Dit ontwerp combineert verschillende materialen en kleuren tot een visueel opvallend en eclectisch uiterlijk. Verschillende materialen worden gebruikt in de patchwork panelen om een mix van texturen en patronen te creëren. Met een mix van levendige kleuren, zoals blauw, rood, geel en groen, creëert de Adidas Forum Mid 'Patchwork' een gedurfde en opvallende look. Extra ondersteuning en stijl komen van het kenmerkende enkelbandje van de sneaker.
adidas Forum Mid 'Patchwork' HP5359
0
okt.
23
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download