Skip to content

adidas adilette Premium 'Wonder White'
ID2016
74% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Adilette SPZL 'Black'adidas Adilette Comfort Slidesadidas Originals Adilette 'White'adidas Adilette 'Black/White'adidas Adilette Germanyadidas adilette Boost Badslippers

Productdetails

StylecodeID2016
Merkadidas
Modeladidas Adilette
ColorwayWonder White/Wonder White/Blue
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum16-06-2023
Beoordeling7.4 / 10 (23 stemmen)
Gepubliceerd30 mei 2023 05:19
Bijgewerkt26 april 2024 07:26
Met de adidas adilette Premium 'Wonder White' loop je er comfortabel en gemakkelijk bij.  Deze herkenbare slippers zijn de ideale optie voor zowel ontspannen als informele evenementen vanwege hun tijdloze stijl met een modern tintje.

De 'Wonder White' kleurstelling heeft een helder, schoon uiterlijk en een beige bovenkant met discrete adidas branding. De duurzaamheid en weelderige uitstraling van de constructie worden gegarandeerd door de beste materialen die zijn gebruikt. Trek ze met gemak aan en geniet van het comfort van het gebogen voetbed, dat je voeten de hele dag ondersteunt.

De adidas adilette Premium 'Wonder White' biedt een veelzijdige en stijlvolle oplossing voor je schoenenrotatie en is ideaal voor op het strand, bij het zwembad of gewoon om boodschappen te doen. Deze must-have slippers combineren naadloos comfort en verfijning en maken elke casual outfit af.
adidas adilette Premium 'Wonder White' ID2016
11
jun.
16
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download