Skip to content

adidas Adilette 22 'Core Black'
IF3670
100% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Adilette SPZL 'Black'adidas Adilette Comfort Slidesadidas Originals Adilette 'White'adidas Adilette 'Black/White'adidas Adilette Germanyadidas adilette Boost Badslippers

Productdetails

StylecodeIF3670
Merkadidas
Modeladidas Adilette
ColorwayCore Black/Core Black/Cloud White
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-12-2023
Beoordeling10 / 10 (1 stemmen)
Gepubliceerd11 november 2023 05:12
Bijgewerkt27 april 2024 06:01
De adidas Adilette 22 glijbanen zijn ontworpen voor iedereen die de wereld wil veroveren of gewoon lekker bij het zwembad wil liggen. De slippers hebben een constructie uit één stuk voor ultiem comfort en zijn ontworpen om overal mee naar toe te nemen. 

Het futuristische ontwerp is geïnspireerd op topografie en de race naar de ruimte, waardoor ze een stijlvolle keuze zijn voor elke gelegenheid. Natuurlijke, biogebaseerde materialen worden gebruikt om demping te bieden bij elke stap, zodat je de hele dag op ontdekkingstocht kunt gaan. Ten minste 20% van de materialen die in dit product worden gebruikt, zijn hernieuwbaar, wat helpt om de afhankelijkheid van eindige hulpbronnen te verminderen.

De glijbanen zijn gemaakt van natuurlijke, biogebaseerde materialen die bij elke stap voor demping zorgen. Het gebruik van deze materialen is niet alleen beter voor het milieu, maar biedt ook een comfortabele en duurzame optie voor consumenten.
adidas Adilette 22 'Core Black' IF3670
1
dec.
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download