Skip to content
Upcoming

Zeeman brengt een exclusieve sneaker uit

31 mei 2019 17:15
Zeeman brengt een exclusieve sneaker uit

Update: De Zeeman Hybrid Z is vandaag gedropt en het was een groot succes. Check de review video hierboven.


Ja ja, je leest het goed, Zeeman gaat twee soorten sneakers uitbrengen. Eén dure exclusieve sneaker, maar ook een basic goedkope sneaker zoals je dat gewend bent van Zeeman.

De details

De goedkope sneaker gaat ‘Basic Z’ heten. Voor de Basic Z heeft Zeeman hun eigen werkwijze gevolgd. Deze werkwijze volgt een eenvoudig en basic design, maar wel met goede materialen. De upper van de Basic Z is geheel gemaakt van wit leer met blauwe accenten op de hiel en op de letter Z op de tong. Een mooi klein detail is te vinden op de midfoot van de sneaker waar met gaatjes de letter Z staat. Van de Basic Z zullen er 20.000 paar verkrijgbaar worden op zaterdag 1 juni voor maar €12.99 in 600 Zeeman winkels.

De dure en exclusieve sneaker heet de ‘Hybrid Z’. Hierin heeft Zeeman de aanpak overgenomen van dure merken in de fashion- en sneakerindustrie. Zeeman heeft een opvallend en futuristisch ontwerp gemaakt. De upper van de sneaker is gemaakt van luxe leer in een kleurencombinatie van zwart en blauw. Blauw mesh is te vinden rondom de enkel. Opvallend aan deze sneaker zijn de twee straps die over de upper heen lopen om zo de sneaker losser en strakker te doen. De upper van de sneaker zit bovenop een luxe witte mid- en outsole. De ‘Hybrid Z’ gaat dus een exclusive release krijgen en er worden dus maar 500 stuks van uitgebracht!

How to cop?

Er zijn twee manieren om de ‘Hybrid Z’ te bemachtigen: schrijf je in voor woensdag 29 mei 12:00 uur voor de online raffle op www.hybriddrop.com. Mis je deze raffle? Maak je dan geen zorgen. Je kan altijd nog naar de speciale pop-up stores in Amsterdam of Antwerpen op vrijdag 31 mei en op zaterdag 1 en zondag 2 juni. Wees er op tijd bij, want er zijn maar 500 paartjes van deze sneaker gemaakt. De ‘Hybrid Z’ gaat €200,- kosten. De winst die Zeeman maakt met de ‘Hybrid Z’ gaat naar het goede doel ‘Save Our Sisters’ in India.

Check hieronder de afbeeldingen, de locaties van de pop-up stores en klik hier om het gehele verhaal achter de sneaker te ontdekken!


Zeeman Hybrid Z

Zeeman Sneaker

Locaties Pop-up store

Nederland:
Hobbemastraat 3, 1071 XZ Amsterdam

België:
Kloosterstraat 60, 2000 Antwerpen

vrijdag 31 mei: 10:00 uur – 18:00 uur
zaterdag 1 juni: 10:00 uur – 18:00 uur
zondag 2 juni: 12:00 uur – 17:00 uur


Zeeman Basic Z

Zeeman Sneaker