Skip to content
Upcoming

Kanye West laat duizenden concepten van Yeezy zien tijden Forbes

11 juli 2019 10:09
Kanye West laat duizenden concepten van Yeezy zien tijden Forbes

Kanye West was deze week het hoofd van het Forbes, een zakentijdschrift uit de Verenigde Staten. Tijdens het interview met Frobes liet Kanye West een onwijs groot arsenaal zien van Yeezy samples. Van dit enorm arsenaal heeft 95% de markt niet of nog niet gehaald. De adidas Yeezy lijn is een van de grootste sneaker streetwear lijnen op dit moment. Het merk is nog niet zo groot als Air Jordan, die per jaar 3 miljard verdienen aan hun sales, maar komt wel flink in de buurt. Met al deze samples en prototypes word verwacht dat Yeezy 1,5 miljard euro gaat maken in 2019 en misschien wel het dubbele in 2020.

Tijdens Forbes stonden er dus duizenden samples en prototypes in een enorme kring en konden wij er dus flink wat beelden uit halen. Hieronder vind je een aantal beelden van deze prototypes.

Yeezy 350

Een van de meest interesante foto van misschien wel de hele video. Hierin zijn vele samples te zien van de Yeezy Boost 350. Aan de linkerkant van de foto lijkt het erop dat er ook hoge 350’s in de maak waren. Ook is er een mid- of high top versie te zien van de Yeezy Boost 700. Zullen we deze nog in de toekomst gaan zien?

Yeezy 500

Hier zien we verschillende colorways van de Yeezy Boost 500. De kleuren verschillen van oranje, blauw, roze en grijs. De kans is groot dat we veel van deze colorways laten zullen gaan zien.

Yeezy Basketball

De Yeezy Boost Basketball zit er ook aan te komen. In deze foto zien we vele andere colorways die misschien nog gereleased zullen gaan worden.

Yeezy

Een Yeezy Boost 700 die we bijna nog nooit ergens hebben gezien. Een jaar geleden werd deze geteased en hebben daarna weinig meer hierover gelezen. Als je goed kijkt kan je een 4D mid- en outsole zien. Zal de 4D outsole ooit naar Yeezy komen?

Yeezy 451

Misschien wel een van de meest aparte en bijzonder sneaker die we van Yeezy hebben gezien ooit. Veel geruchten gingen dat deze nep zouden zijn, maar het lijkt erop dat deze echt in de maak zijn geweest.

Zou dit dan eindelijk de Yeezy Boost 350 V3 worden? De sneaker lijkt nog in een early stage , maar het design lijkt erg te matchen met andere 350’s.

Yeezy

De Yeezy Boost 700 is een van de populairste silhouetten van Yeezy. De 700 is een combinatie van luxury en chucky dad shoe. Als we naar de afbeelding kijken zien we dat er ook weer hoge modellen te zien zijn. Zullen deze ooit droppen?

Yeezy Powerphase

Dit is de meest betaalbare Yeezy die er is, de Powerphase. We hebben nog niet veel colorways gezien voor deze Yeezy. Zal deze sneaker binnenkort een comback gaan maken?