Skip to content
Upcoming

Deze drie adidas Yeezy Boost 350 V2 colorways droppen in 2021

6 oktober 2020 19:56
Deze drie adidas Yeezy Boost 350 V2 colorways droppen in 2021

Laatst zagen we volledige Yeezy line-up van de laatst overgebleven Yeezy releases van 2020. Dit zijn gelukkig niet de enige releases waar wij ons op kunnen verheugen. Er zijn namelijk drie colorways geleaked voor de Yeezy Boost 350 V2 die begin 2021 uit gaan komen.

Toen Kanye West zei dat hij Yeezy’s voor iedereen beschikbaar zou maken loog hij niet. We zien elke maand meerdere Yeezy releases voorbij komen. Door dit te doen heeft iedereen ten eerste meer kans om een sneaker voor retail te kopen en ten tweede zal de resell een stuk lager zijn dan voorheen. De Yeezy Boost 350 V2 is nog steeds het populairste model van Yeezy en zien we daar begin 2021 weer drie heerlijk colorways voor uit komen.

Yeezy Boost 350 V2

De eerste colorway is genaamd ‘Ash Stone’ en heeft een bovenwerk gemaakt van het comfortabele Primeknit materiaal. Het bovenste deel van de sneaker heeft een donker bruine kleur gekregen, terwijl het onderste deel lichtere tonen van bruin hebben. De streep in het midden heeft een rode kleur gekregen. Onder het bovenwerk bevind zich een bruine midsole met licht bruine outsole.

De tweede colorway heeft de naam ‘Ash Blue’ gekregen waarbij het bovenwerk uiteraard ook weer is gemaakt van Primeknit. De upper heeft verschillende soorten blauw gekregen waardoor de sneaker bijna een soort denim look krijgt. De streep is het midden heeft een vergeelde kleur gekregen. Het model wordt afgesloten door een grijze midsole en blauwe outsole.

De laatste colorway is de ‘Ash Pearl’. Deze colorway heeft tinten van crème en wit met enkele hints van zwart. De streep in het midden heeft een bruine kleur gekregen. Onder het bovenwerk bevind zich een gebroken witte mid- en outsole.

Alle drie de colorways zullen releasen in februari en maart 2021 via adidas voor €220. Bekijk hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


 Yeezy Boost 350 V2
Image by Yeezy Mafia