Skip to content
Upcoming

Eerste beelden Yeezy 350 ‘Abez Reflective’

21 september 2020 14:00
Eerste beelden Yeezy 350 ‘Abez Reflective’

De eerste beelde van de Yeezy 350 ‘Abez Reflective’ zijn er! De ‘Abez Refelctive’ colorway is nieuw in het 350 V2 rijtje. adidas Yeezy maakt vaker gebruik van de reflective stof. Ook bij deze nieuwe release, zien we dit terug. We verwachten ook een ‘non-reflective’ versie van deze Yeezy 350 V2 Abez.

Kanye West is de laatste tijd, niet positief in het nieuws. De bedenker van Yeezy is druk bezig met zijn poging tot presidentschap en Twittert non-stop zijn meningen. Gelukkig ligt zijn sneaker merk niet stil. We verwachten in de maand oktober een nieuwe colorway op het 350 V2 model. De colorway ‘Abez’ in Reflective en non-reflective.

Yeezy Boost 350 V2 ‘Abez Reflective’

De Yeezy 350 ‘Abez’ heeft een geel/beige getinte colorway. Aan de onderkant van het bovenwerk zien we een witte streep. De witte kleur grenst aan de geel getinte, welbekende, rubbere zool. Ook in deze 350 zool zit boost verwerkt. De gehele upper heeft een gele/witte tint. Terwijl de veters meer naar beige dreigen te gaan. In de eerste beelden zien we een reflective stof aan de bovenkant van de sneaker. Maar, de sneaker zal ook zonder de refelctive details uitkomen. Bekijk de foto’s onder aan dit artikel.

Wanneer deze adidas Yeezy uitkomt, weten we nog niet exact. Wel is bekend dat deze sneaker in de maand oktober te verwachten is. De sneaker zal waarschijnlijk €250 kosten en wordt in de adidas app verwacht. Ook deze release is te vinden in onze release kalender. Je krijgt meer informatie, zodra we meer weten!

Lees meer van onze blogs op onze website. Houd onze release kalender in de gaten! Zo mis je geen enkele release. Extra geheugen steuntje nodig? Volg ons op Instagram of download onze Sneakerjagers app!

Yeezy 350 Abez
Image by yzysplyleaks