Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Dunk Low ‘Chicago Split’

11 juli 2023 14:05
Where to cop: Nike Dunk Low ‘Chicago Split’

Menig sneakerhead is bekend met de Chicago colorway van Nike. Vele iteraties van deze classic colorway komen regelmatig uit. In januari 2023 werd de Nike Dunk Low ‘Chicago Split’ al aan ons geteased, nu zo’n halfjaar later is hij eindelijk hier! Op 13 juli 2023 komt de Chicago colorway met een unieke twist uit.

Lees hier alles over de opkomende release.

Nike Dunk Low ‘Chicago Split’ | DZ2536-600

Nike

De Chicago colorway is geïnspireerd op het legendarische basketbal team de Chicago Bulls. In de opkomende Nike Dunk zie je vele aspecten van de originele kleurenstelling terug, zo wordt er overheersend gebruik gemaakt rood en wit met zwarte details. Echter geeft de Split op de swoosh en andere details de colorway een ware make-over.

Er zijn vele nuances op deze Chicago Dunk te vinden die de vibe van de sneaker sterk beïnvloed. Zo is zowel de outsole als de Swoosh zoals de naam al doet vermoeden gesplitst. Beide onderdelen van de sneakers zijn voor de helft zwart en voor de andere helft wit. Ook de overige Nike branding is door midden gesneden.

Ten slotte zie je dat de tong en de middenzool een off white kleur hebben gekregen, dit creëert een vintage vibe.

Where to cop?

Wil jij de ‘Chicago Split’ toevoegen aan je sneaker collectie? Zet je wekker dan alvast klaar op 13 juli 2023 stipt om 09:00 uur. Bekijk hieronder in het overzicht bij welke retailers de sneaker zal droppen. Schrijf je ook in bij de diverse raffles om de kans voor een win te vergroten.

Heb je dan toch misgegrepen bij deze nieuwe release? Maak je dan geen zorgen want de Nike Dunk Low ‘Chicago Split’ zal na de release ook beschikbaar zijn via verschillende marktplaatsen.

Zorg dat je op de hoogte blijft over alles wat gaande is in de community door middel van onze sneaker news pagina!