Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Dunk High LXX ‘Cinnabar’

20 oktober 2022 19:47
Where to cop: Nike Dunk High LXX ‘Cinnabar’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Nike Dunk High releases zijn inmiddels niet meer weg te denken en ook deze week zal er weer een nieuwe colorway droppen. De Nike Dunk High LXX ‘Cinnabar’ zal op zaterdag 22 oktober 2022 om 09.00 uur releasen via de Nike website. Wil je weten waar de sneaker nog meer te koop is?

Bekijk dan vooral het overzicht van de shops waar de ‘Cinnabar’ op 22 oktober 2022 nog meer zal gaan droppen!

Nike Dunk High LXX ‘Cinnabar’ | DX0346-600

Peter Moore veranderde de sneakerwereld toen hij in 1985 zowel de Air Jordan 1 als de Nike Dunk High ontwierp. Inmiddels heeft het silhouet al verschillende kleurstellingen gekregen maar Nike doet er nog even een schepje bovenop. Het model komt op 22 oktober 2022 uit in een geheel nieuw Cinnabar, Mars Stone, Sail en White kleurenschema.

Nike Dunk High 70 Women's Shoes
Nike Dunk High 70 Women's Shoes

Net als de andere ontwerpen van het klassieke silhouet, komt ook dit paar volledig in het leer. Zelfs de tong tag is van leer gemaakt, wat een premium touch geeft aan de sneaker. De basis heeft een Off-White kleur gekregen en de overlays kleuren rood.

Nike Dunk High 70 Women's Shoes
Nike Dunk High 70 Women's Shoes

De Swoosh komt in een iets donkerder rood dan de overlays, waardoor de branding van Nike wordt benadrukt. De sneaker heeft een mesh tong en voeringen. Een witte tussenzool en rode rubberen buitenzool ronden het ontwerp van de schoen af.

Nike Dunk High 70 Women's Shoes
Nike Dunk High 70 Women's Shoes

Where to Cop?

De Nike Dunk High LXX ‘Cinnabar’ zal uitkomen op zaterdag 22 oktober 2022. Om stipt 09.00 uur zal de colorway gaan releasen, vergeet dus niet om je wekker te zetten als je dit paartje wilt scoren! Hieronder volgt een overzicht van de stores waar de sneaker te koop zal zijn.

Nike
Nike
BSTN
BSTN
OFFSPRING
OFFSPRING
FOOTPATROL
FOOTPATROL
NAKED
NAKED
END Clothing
END Clothing
Footdistrict
FOOTDISTRICT
HIP
HIP
URBANSTAR
URBANSTAR

Raffles

Bij verschillende verkooppunten kun je de Dunk High via een raffle scoren. Je schrijft je hierbij in voor een loting, wanneer je wordt uitgeloot heb je de mogelijkheid om de sneaker aan te schaffen. Klik op de shops hieronder om je in te schrijven!

FOOTSHOP
FOOTSHOP
sevenstore
sevenstore

Marktplaatsen

Mocht je de release gemist hebben? Maak je dan vooral geen zorgen! De ‘Cinnabar’ zal na zijn release te koop zijn bij verschillende marktplaatsen. Klik op de resellers hieronder om naar de website te gaan!

StockX
StockX
GOAT
GOAT
eBay
eBay

Vergeet niet om op zaterdag 22 oktober 2022 je wekker te zetten, de Nike Dunk High LXX ‘Cinnabar’ zal namelijk om 09.00 uur ’s ochtends online komen. Hou onze releasekalender in de gaten voor meer releases. Voor een volledig overzicht en last-minute wijzigingen, kun je op de button hieronder klikken.

Succes met het scoren van dit paartje!

Nike Dunk High LXX 'Cinnabar'

DX0346-600 · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders