Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’

9 november 2022 12:25
Where to cop: Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’ keert terug. Op vrijdag 11 november 2022 dropt de OG colorway bij verschillende retailers. Bekijk hier het volledige overzicht van alle shops waar jij dit paartje kunt scoren. De ‘Silver Bullet’ komt ook in WMNS en GS sizing uit.

Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’ l DM0028-002

Nike Air Max 97 Silver Bullet
Nike
Nike Air Max 97 Silver Bullet

De Nike Air Max 97 viert in 2022 zijn 25th anniversary. Zoals de naam al doet vermoeden, werd de Air Max 97 in 1997 geïntroduceerd. De sneaker is ontworpen door Christian Tresser en haalt zijn inspiratie uit mountainbikes. Lang werd gedacht dat de Air Max 97 geïnspireerd werd door de Japanse bullet trains, maar dit is niet het geval.

Nike Air Max 97 Silver Bullet
Nike Air Max 97 Silver Bullet

De ‘Silver Bullet’ was de eerste colorway die in 1997 werd uitgebracht. De colorway combineert een zilveren bovenwerk met rode accenten. Het model heeft een dynamisch silhouet gekregen. Over het gehele design zijn golvende overlays geplaatst en op de tong is de Swoosh gezet.

Nike Air Max 97 Silver Bullet
Nike Air Max 97 Silver Bullet

De Air Unit loopt van neus tot hiel, dit geeft de sneaker een moderne look. Op de hiel zijn treklussen geplaatst. Op het middenpaneel is een mini Swoosh in het rood gezet. De 3M details op de overlays reflecteren in het donker.

Where to cop?

De Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’ dropt op vrijdag 11 november 2022. De sneaker is bij verschillende retailers te krijgen. Klik op de shops hieronder om de release te bekijken. Let op: de ‘Silver Bullet’ dropt om stipt 09:00 uur. Vergeet dus niet de wekker te zetten!

Nike
Footshop
BSTN
One Block Down
Asphaltgold
Naked
43einhalb
Offspring
Solebox
Overkill
AFEW
Footdistrict
Antonioli
HIP
Urbanstar

Raffles

Ook zal de Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’ via verschillende raffles te verkrijgen zijn. Hier worden de exemplaren verloot onder de deelnemers. Ook hier dropt de sneaker op 11 november 2022 om stipt 09:00 uur. De raffles bij de shops hieronder zijn al open. Klik op de shop en schrijf je in.

Sneakersnstuff
END.
Sevenstore

Marktplaatsen

Mocht je de release van de ‘Silver Bullet’ gemist hebben, geen stress! De sneaker zal na zijn release ook bij verschillende marktplaatsen te verkrijgen zijn. Klik op de shops hieronder om de Air Max 97 te bekijken.

StockX
GOAT
eBay
Kicks Crew
Flight Club

Where to cop? – WMNS

De Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’ komt ook in WMNS sizing. Ook deze variant dropt op 11 november 2022 om stipt 09:00 uur. Klik op de shops hieronder en bekijk de release.

Nike
BSTN
One Block Down
Overkill
Solebox
Footdistrict
Antonioli
HIP
Offspring
Naked

Raffles – WMNS

De ‘Silver Bullet’ WMNS is ook verkrijgbaar via verschillende raffles. De raffles bij de shop hieronder zijn al geopend. Klik op de shop en schrijf je in. Ook hier dropt de sneaker op 11 november 2022 om stipt 09:00 uur.

Sneakersnstuff
END.
Sevenstore

Marktplaatsen – WMNS

De WMNS variant is ook bij verschillende marktplaatsen te verkrijgen. Hier zal de sneaker na zijn release op verschijnen. Klik op de shops hieronder en bekijk de colorway.

StockX
eBay
Kicks Crew

Where to cop? – GS

Tot slot wordt de Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’ ook in GS sizing gereleased. Evenals de voorgaande twee varianten, komen ook de GS-maten op 11 november 2022 om stipt 09:00 uur uit. Klik op de shop hieronder en bekijk de release.

Nike

Marktplaatsen – GS

De Air Max 97 ‘Silver Bullet’ GS is na zijn release ook verkrijgbaar bij verschillende marktplaatsen. Klik op de shops hieronder om de sneaker te bekijken.

GOAT
Flight Club
eBay

Dit zijn de stores waar de Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’ dropt. De sneaker komt in full-family sizing en alle varianten droppen op vrijdag 11 november 2022 om stipt 09:00 uur. Klik op de buttons hieronder voor een up-to-date overzicht van de stores en releasedetails.

Houd ook onze releasekalender in de gaten voor de laatste releases!

Nike Air Max 97 'Silver Bullet'

DM0028-002 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 97 WMNS 'Silver Bullet'

DQ9131-002 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 97 GS 'Silver Bullet'

918890-001 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders