Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max 1 ‘Madder Root’

14 juni 2022 14:02
Where to cop: Nike Air Max 1 ‘Madder Root’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De releasedatum van de Nike Air Max 1 ‘Madder Root’ staat om de hoek. Op donderdag 16 juni 2022 zal deze sneaker bij een hoop verschillende retailers in de schappen staan. Wil jij graag weten waar je moet zijn om dit paartje te scoren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Om ervoor te zorgen dat jij een grotere kans hebt om deze Air Max te kopen hebben we alle winkels op een rijtje gezet.

Nike Air Max 1 ‘Madder Root’ | DV3196-800

De Nike Air Max 1 ‘Madder Root’ komt op tijd uit voor de zomer. Het bovenwerk van dit paar is bedekt in pastelkleuren en verschillende materialen. De naam Madder Root komt van een plant, meekrap in het Nederlands, dat gebruikt kan worden om verschillende materialen te verven. Vanuit deze plant komt de roze kleur die op de mudguard en heeltab te zien is.

Nike Air Max 1 'Madder Root'
Nike Air Max 1 'Madder Root'

De mudguard en heeltab zijn gemaakt van suède, net als de Swoosh. De Swoosh aan de zijkant van deze sneaker heeft een groene kleur gekregen, de tak van de plant. Deze groene kleur komt terug in de Air Unit en op de branding op de tong.

Nike Air Max 1 'Madder Root'
Nike Air Max 1 'Madder Root'

De basis van de upper is gemaakt van mesh in een lichte kleur met een roze gloed. Over het mesh zit een lederen overlay in het blauw. Door de toevoeging van blauw is deze sneaker nog kleurrijker geworden. Op de roze heeltab staat de Nike Air Max branding.

Nike Air Max 1 'Madder Root'

Where to cop?

De Nike Air Max 1 ‘Madder Root’ zal op donderdag 16 juni 2022 om 09:00 uur ’s ochtends bij verschillende online retailers op de website komen. Vergeet dus niet je wekker op tijd te zetten. De Air Max zal verkrijgbaar zijn bij de stores hieronder. Klik op de afbeelding om gelijk naar de juiste winkel te gaan.

Nike
Nike
Footshop
Footshop
One Block Down
One Block Down
Naked Copenhagen
Naked Copenhagen
Urbanstar
Urbanstar
Footdistrict
Footdistrict
solebox
solebox
SSENSE
SSENSE

Raffles

Om nog meer kans te maken op de AM1 ‘Madder Root’ kan je je ook inschrijven voor raffles. Bij een raffle wordt de kans om de sneaker te kopen verloot onder de deelnemers. Meerdere raffles zijn al geopend, dus schrijf je snel in via de afbeeldingen hieronder.

Sneakersnstuff
Sneakersnstuff
Asphaltgold
Asphaltgold
END
END
size?
size?
43einhalb
43einhalb
SEVENSTORE
SEVENSTORE

Marktplaatsen

Mochten de raffles en de release zelf niet helemaal lukken, zou je het paar nog via verschillende marktplaatsen kunnen scoren. Na de release is deze sneaker namelijk via de onderstaande kanalen verkrijgbaar. Klik op de afbeelding om naar de juiste marktplaats te gaan.

Nike Air Max 1 'Madder Root' StockX
StockX
Nike Air Max 1 'Madder Root' Klekt
Klekt
Nike Air Max 1 'Madder Root' The Edit LDN
The Edit LDN
Nike Air Max 1 'Madder Root' eBay
eBay

De Nike Air Max 1 ‘Madder Root’ zal op donderdag 16 juni 2022 verschijnen in de winkels die we hierboven hebben genoemd. Vergeet niet je wekker te zetten zodat je er om stipt 09:00 uur bij bent. Voor het meest recente overzicht van de winkels kan je op de knop hieronder klikken. Veel succes met het scoren van deze AM1!

Nike Air Max 1 'Madder Root'

DV3196-800 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders