Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: Nike Air Max 1 ‘Ironstone’

22 november 2022 16:04
Where to Cop: Nike Air Max 1 ‘Ironstone’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Met Nike Air Max 1 ‘Ironstone’ dropt een nieuwe Air Max 1 ontwerp waar veel fans naar uitkijken! De sneaker dropt op donderdag 24 november 2022 om 09:00 uur bij een hele lijst aan winkels.

Om het kopen van de Air Max 1 zo makkelijk mogelijk te maken, zetten we in dit bericht alle retailers en raffles voor de Air Max 1 ‘Ironstone’ voor je op een rijtje!

Nike Air Max 1 ‘Ironstone’ | DZ4494-100

Deze schoen is geïnspireerd door Franse architectuur, wordt gevierd in de sport en ademt één en al fashion. De aantrekkingskracht van Air is terug voor een nieuwe generatie.

Nike

Het Nike Air Max 1 silhouet viert èèn grote jubileum in 2022. Het swoosh brand heeft voor deze gelegenheid een heleboel speciale colorways bedacht – waaronder nieuwe looks, samenwerkingen en enkele klassiekers.

De nieuwe Air Max 1 in Sail en Volt viert nu ook de 25 jaar van het legendarische silhouet en biedt een geschiedenisles over de revolutie die de Air op de wereld bracht, aldus Nike.

Where to Cop: der Nike Air Max 1 'Ironstone'
 Air Max 1 'Ironstone'

Het tonglabel heeft een retrostijl en is voorzien van een label met informatie over de Air van Nike. Op het bovenwerk zien we een verscheidenheid aan hoogwaardige materialen, waaronder nubuck, strak mesh en suède voor de premium look.

De Air Max 1 komt in lichtbeige tinten die worden aangevuld met witte en bruine accenten. Een tijdloze stijl die met veel dingen kan worden gecombineerd. Een vergeelde zool maakt de look compleet.

AM 1 'Ironstone'
der Nike Air Max 1 'Ironstone'
Nike

Where to cop?

De Nike Air Max 1 ‘Ironstone’ dropt op donderdag 24 november 2022 om 09:00 uur bij alle retailers die je hieronder ziet.

De prijzen beginnen bij 160€ en variëren per winkel. Klik gewoon op de retailers hieronder om alle release details daar te zien.

Raffles voor de Nike Air Max 1 ‘Ironstone

De Nike Air Max 1 ‘Ironstone’ zal ook verkrijgbaar zijn via enkele raffles. Hier kun je zich vóór de release registreren en met een beetje geluk het recht winnen om de AM1 te kopen. Verhoog jouw kansen en schrijf je in voor meerdere raffles!

Klik op de onderstaande winkels om direct naar de betreffende aanbieding te gaan en je te registreren.

Marktplaatsen

Heb je de release gemist? Geen problem- want na de release is de Air Max nog steeds verkrijgbaar op sommige marktplaatsen. Download de gratis Sneakerjagers app om nooit meer een release te missen!

In dit bericht lieten we je alle raffles en verkooppunten voor de Nike Air Max 1 ‘Ironstone’ zien. Met onderstaande knop houden wij je verder op de hoogte en tonen wij je last minute wijzigingen.

De Nike Air Max 1 ‘Ironstone’ komt uit op donderdag 24 november 2022 om 09:00 uur! Veel success!

Nike Air Max 1 'Ironstone'

DZ4494-100 · Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders