Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: New Balance Protection Pack 1906

31 juli 2023 16:57
Where to Cop: New Balance Protection Pack 1906

Op 2 augustus 2023 zal de New Balance Protection Pack 1906D releasen. Opnieuw worden ultieme prestaties gecombineerd met geweldige stijlen. Lees daarom snel verder voor alle informatie over het ontwerp en waar je de ‘Black’ en ‘White’ colorways kunt kopen!

New Balance Protection Pack 1906D

Zoals we bij eerdere NB Protection Pack releases hebben gezien, bieden ook deze sneakers ongeëvenaarde stijl en bescherming. De schoenen beschikken over een premium leren constructie dat verfijning en kracht toevoegt om weerstand te bieden tegen slijtage.

Ook beschikt de Protection Pack over een ABZORB tussenzool, ABZORB SBS hieldemping en een schokabsorberende N-ergy buitenzool, die bovendien is voorzien van een Stability Web. Dit alles zorgt voor extra ondersteuning van de voetboog en extra comfort en stabiliteit!

Of je nu een wandeling door de stad maakt of een sportieve outdoor activiteit gepland hebt staan, deze sneakers zullen je beschermd en comfortabel houden!

New Balance Protection Pack 1906D ‘Black’ | M1906DF

New Balance Protection Pack 1906D 'Black' M1906DF
Asphaltgold
NB Protection Pack 1906D 'Black' New Balance logo

In de ‘Black’ uitvoering straalt de New Balance sneaker klasse uit met een stoere, diepzwarte kleursamenstelling. Hier bestaat het bovenwerk uit een verfijnd zwart leren ontwerp met subtiele accenten die de algehele uitstraling versterken. Dit geeft de schoen een tijdloze en veelzijdige uitstraling die moeiteloos kan worden gecombineerd met elke outfit!

New Balance Protection Pack 1906D ‘White’ | M1906DE

New Balance Protection Pack 1906D 'White' M1906DE
New Balance Protection Pack 1906D 'White' on feet

Voor degenen die liever gaan voor een verfijnde en frisse uitstraling, biedt de ‘White’ uitvoering een elegante esthetiek. Ditmaal bestaat het bovenwerk uit helder wit leer, versterkt door subtiele details. Deze samenstelling creëert een fris en klassiek uiterlijk dat perfect past bij casual en sportieve looks!

Where to Cop

De twee colorways van de New Balance Protection Pack 1906 zullen op 2 augustus 2023 uitgebracht worden. Let er wel op dat de tijden kunnen verschillen bij diverse retailers en raffles. Daarom hebben we hieronder een volledige lijst met retailers voor je gecreëerd, zodat je geen enkele kans hoeft te missen!

Helaas geen geluk bij de release? Onthoud dan dat je na de release de New Balance kunt scoren bij verschillende marktplaatsen! Houd daarnaast ook onze releasekalender in de gaten voor andere toffe releases.