Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: Fenty x PUMA Avanti VL ‘Black’ & C ‘Aged Silver’

13 september 2023 17:17
Where To Cop: Fenty x PUMA Avanti VL ‘Black’ & C ‘Aged Silver’

Rihanna en PUMA hebben opnieuw de handen ineengeslagen en brengen je de Fenty x PUMA Avanti, een sport-fashion stijl geïnspireerd op het icoon uit de archieven van PUMA. Benieuwd waar je de Avanti collectie kunt scoren? Lees dan snel verder!

Fenty x PUMA Avanti VL ‘Black’ | 398672-01

Fenty x Puma Avanti VL 'Black'
Fenty x Puma Avanti VL 'Black'

De Avanti VL ‘Black’ belichaamt de modieuze interpretatie van de voetbaltrend. De sneaker omvat een boterzachte vintage leren bovenwerk, een omgeslagen tong met een ‘FENTY’ en PUMA-Cat logo in reliëf en gedrukte accenten in goud folie. Daarnaast behoudt het zijn band met PUMA’s rijke geschiedenis en erfgoed in het voetbal door de gum-zool en het leren voetbed.

Fenty x PUMA Avanti C ‘Aged Silver’ | 398671-01

Fenty x Puma Avanti C 'Aged Silver'
Fenty x Puma Avanti C 'Aged Silver' chroom details

Naast de klassieke zwart-witte uitvoering, straalt de chroomversie elegantie uit met gelaserde logo’s en chroomleren details. Ook dit model bevat elementen geïnspireerd door voetbal, zoals een gestikt leren bovenwerk en een gomzool. Daarnaast voegen de zilveren chromen details en het Fenty x PUMA-logo in reliëf een moderne draai toe aan het ontwerp.

Where To Cop

Mis deze kans niet om een stukje fashion te bemachtigen met de Avanti collectie. De twee sneakers zijn verkrijgbaar vanaf 15 september 2023, dus bereid je nu voor met onderstaande lijst van retailers en til je sneakergame naar nieuwe hoogten!

Let erop dat sommige verkooppunten een raffle hanteren, dus schrijf je snel in voordat de raffle sluit. Wil je daarnaast alles in de gaten houden van Rihanna en haar indrukwekkende merk Fenty? Houd dan de Sneakerjagers releasekalender en nieuwspagina in de gaten!