Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 4 Retro ‘Midnight Navy’

27 oktober 2022 16:32
Where to cop: Air Jordan 4 Retro ‘Midnight Navy’

De Air Jordan 4 Retro ‘Midnight Navy’ dropt aanstaande zaterdag, 29 oktober 2022, om stipt 09:00 uur. De sneaker komt in full-family sizing uit en is bij verschillende retailers te verkrijgen. Bekijk hier het volledige overzicht van de stores waar jij de ‘Midnight Navy’ kunt scoren.

Air Jordan 4 Retro ‘Midnight Navy’ l DH6927-140

Air Jordan 4 Retro 'Midnight Navy'
Foto’s Nike
Air Jordan 4 Retro 'Midnight Navy'

De Air Jordan 4 Retro ‘Midnight Navy’ heeft een chunky silhouet. Het Air Jordan 4 model werd in 1989 ontworpen door Tinker Hatfield. In vergelijking met de voorgaande Air Jordan modellen, heeft de sneaker een opvallende Air Unit gekregen. Ook heeft de Air Jordan 4 een opvallende hiel tab.

Air Jordan 4 Retro 'Midnight Navy'
Air Jordan 4 Retro 'Midnight Navy'

De ‘Midnight Navy’ kleurt wit met donkerblauw. Het bovenwerk is van leer. Het middenpaneel en de neus hebben een geruite raamwerk gekregen. Navyblauwe details zijn over het gehele silhouet terug te vinden. Zo kleurt het logo op de tong blauw, evenals de vetertags en de binnenkant van de tong.

Air Jordan 4 Retro 'Midnight Navy'
Air Jordan 4 Retro 'Midnight Navy'

De middenzool kleurt wit en heeft grijs met blauw gespikkelde elementen gekregen. Ook de overlays bij de hiel en de hiel tab heeft een grijs met blauw gespikkelde look gekregen. Op de hiel is het Jumpman logo gezet, deze kleurt hier donkerblauw. De Air Unit is translucent en geeft de sneaker een sportieve look.

Where to cop?

De Air Jordan 4 Retro ‘Midnight Navy’ wordt op zaterdag 29 oktober 2022 gereleased. Let op: de sneaker dropt om stipt 09:00 uur. Vergeet dus niet de wekker te zetten! De colorway zal bij verschillende retailers te verkrijgen zijn. Daarnaast is de ‘Midnight Navy’ ook via verschillende raffles te verkrijgen.

Marktplaatsen

Mocht je de release van de Air Jordan 4 Retro ‘Midnight Navy’ gemist hebben, geen stress! De sneaker zal na zijn release ook bij verschillende marktplaatsen te verkrijgen zijn.

Dit zijn de stores waar de Air Jordan 4 Retro ‘Midnight Navy’ dropt. De sneaker komt in full-family sizing en alle varianten droppen op zaterdag 29 oktober 2022 om stipt 09:00 uur.

Houd ook onze releasekalender in de gaten voor de laatste releases!