Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: A Ma Maniére x Nike Air Jordan 5 Retro WMNS ‘Photon Dust’

24 november 2023 14:41
Where To Cop: A Ma Maniére x Nike Air Jordan 5 Retro WMNS ‘Photon Dust’

De nieuwste release uit de samenwerking tussen A Ma Maniére en Nike staat voor de deur. Op 27 november 2023 zal namelijk de A Ma Maniére x Nike Air Jordan 5 Retro WMNS ‘Photon Dust’ releasen. Nieuwsgierig waar je deze sneaker kunt kopen? Lees dan snel verder!

A Ma Maniére x Air Jordan 5 Retro WMNS ‘Photon Dust’ | FZ5758-004

De release van de AJ5 ‘Photon Dust’ maakt deel uit van het verhaal “Still we rise – from dusk til dawn”. Dit is een collectie die ook nog een Air Jordan 5 in een ‘Black’ uitvoering omvat.

A Ma Maniére x Nike Air Jordan 5 Retro WMNS 'Photon Dust' on feet
A Ma Maniére x Nike Air Jordan 5 Retro WMNS 'Photon Dust'
A Ma Maniére

De ‘Photon Dust’ colorway kenmerkt zich door een leren bovenwerk in witte tinten, aangevuld met een verouderd venster in het midden van de voet. Daarnaast zien we dat op de ene tong het Jumpan-logo prijkt, terwijl de andere het vetgedrukte A-logo draagt. Beide zijn in het zwart weergegeven.

Verder wordt de sneaker afgewerkt met enkele blauwe accenten. Dit zie je onder andere terug op de kraagvoering, de tussenzool en het nummer 23 op de hiel.

A Ma Maniére x Nike Air Jordan 5 Retro WMNS 'Photon Dust' veters
A Ma Maniére x Nike Air Jordan 5 Retro WMNS 'Photon Dust' Air-logo
A Ma Maniére

Where To Cop

De langverwachte A Ma Maniére x Nike AJ5 Retro WMNS ‘Photon Dust’ zal uitkomen op 27 november 2023. Deze release is verkrijgbaar voor een prijs van € 230,- via Nike SNKRS en verschillende geselecteerde retailers.

Belangrijk is om te weten dat verschillende retailers een raffle hanteren, dus zorg ervoor dat je snel inschrijft voordat de loting sluit! Vergeet ook niet regelmatig een kijkje bij de releasekalender te nemen voor updates over de release van de A Ma Maniére x AJ5 ‘Black’!