Skip to content
Newsfeed

WEAR lanceert ASICS Reconditioned collectie

12 maart 2024 17:22
WEAR lanceert ASICS Reconditioned collectie

Na de recente lancering van de WEAR Collect service, komt het Rotterdamse initiatief nu met de ASICS Reconditioned collectie. De collectie focust zich op de sportieve silhouetten van het Japanse label en geeft tweedehands sneakers een tweede leven.

De naam WEAR is een welbekende term bij liefhebbers van duurzame sneakers. Het initiatief, opgericht door Pim Roggeveen en Lorenzo van Galen, focust zich op het verduurzamen van de sneakerindustrie. Dit doet het circulaire fashion-startup op verschillende manieren.

Na het lanceren van een Cleaning Service ChatGPT en de WEAR Collect service, komt de startup nu met een uitgebreide tweedehands ASICS collectie. Op de site van WEAR vind je al pre-loved sneakers van merken als Nike, adidas, PUMA en Reebok. Nu voegt het bedrijf daar het merk ASICS aan toe.

De ASICS Reconditioned by Wear collectie komt met uiteenlopende designs van het Japanse sportlabel. Van modellen als de GEL-Kayano 16 tot aan de GEL-Sonoma 2 en GEL LITE III OG – al je favoriete ASICS designs vind je in de collectie. De sneakers zijn elk grondig schoongemaakt en zijn voorzien van een nieuwe binnenzool.

De ASICS Reconditioned collectie staat al online, dus mocht je benieuwd zijn naar de pre-loved sneakers, neem zeker een kijkje!