Skip to content
Upcoming

Virgil Abloh teased Off-White Bape Bapesta

18 januari 2019 11:49
Virgil Abloh teased Off-White Bape Bapesta

Tijdens de Paris Fashion Week was Virgil Abloh zeker een van de hotste onderwerpen in Parijs. Naast zijn collectie met Louis Vuitton droeg de ontwerpen een Off-White x Bape Bapesta sneaker.

De Bapesta is een sneaker van het Japanse street-wear merk A Bathing Ape, ofwel Bape. De Sneaker is vrijwel identiek aan de Nike Air Force One maar heeft toch een aantal verschillen. Zo zit er uiteraard geen swoosh op het bovenwerk maar vallende ster.

De versie die Virgil aan heeft is waarschijnlijk een samenwerking met Off-White. We weten nog niet of het een custom is of een mogelijke release. Het bovenwerk is gemaakt van zwart krokodillen leer en heeft de vallende ster op de zijkanten van de sneaker. Onder de vallende ster zien we de Off-White tekst met de namen van Bape en Off-White en waar de schoen gemaakt/designed is. Tenslotte zien we dat de veters ook de bekende tekst “Shoelaces” erop hebben staan.

Er is nog niks duidelijk over deze samenwerking en of de sneaker überhaupt wel uit zal komen. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Off-White x BAPE Bapesta