Skip to content
Brand

Vier het 5-jarig bestaan van de Nike app met een week vol verrassingen

14 juli 2022 10:00
Vier het 5-jarig bestaan van de Nike app met een week vol verrassingen

Het is alweer vijf jaar geleden dat Nike kwam met de Nike App. In deze app vind je alles wat je nodig hebt om in beweging te komen. Zo vind je hier de nieuwste gear, maar ook inspirerende verhalen van topatleten en andere culturele iconen. Daarnaast vind je in de app ook nog een wereldwijde community van Nike liefhebbers.

Nike pakt groots uit tijdens het 5-jarig jubileum van de app. Op 11 juli 2022 gaat het jubileumfeest van start, waarna een week lang verschillende verrassingen te vinden zijn in de Nike App. Dit kunnen shock-drops, winacties en andere community events zijn. Dus zorg dat je de Nike app gedownload hebt en vergeet niet je notificaties aan te zetten. Het eerste Nike by You community event is al van start gegaan.

Nike By You: verjaardagseditie

Het eerste evenement is al van start gegaan. Voor het 5-jarig bestaan van de App heeft Nike drie Members (Cristiana, Rudi en Lincoln) uitgenodigd om de officiële verjaardagssneaker te ontwerpen. Het is aan de Nike Community om het winnende design te kiezen. Door de naam van de ontwerper en een hand-emoji in de opmerkingen achter te laten kun jij op je favoriete design stemmen. Laten we naar de drie designs kijken.

Nike Air Force 1 Low by Cristiana

Nike Air Force 1 Low by Cristiana

De eerste kandidaat is Cristiana met haar Air Force 1 Low By You ontwerp. Cristiana pusht zichzelf altijd tot het uiterste, zowel tijdens ballet als in de sportschool. Met dit design verlegt ze de grenzen van hoeveel kracht een sneaker kan uitstralen.

Dit thema is vooral terug te vinden in de krachtige boodschap op de heel tab. Hierop staat namelijk de tekst ‘You Can’, wat bevestigd dat je uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd écht aankan. Verder heeft de sneaker heeft een basis van geel leer met daaroverheen leren overlays die gebroken wit kleuren. Paarse accenten op de Swoosh, tong label en heel tab maken het bovenwerk compleet. Dan heeft de Air Force nog een off-white midsole met daaronder een grijze outsole.

Nike Air Zoom Pegasus 39 by Rudi

Hardlopen is niet alleen een hobby voor Rudi, maar een manier van leven. Vandaar dat hij heeft gekozen voor de Pegasus 39, een van Nike’s meest populaire hardloopschoenen. De elegante wit en goudgele kleurcombinatie is de belichaming van de innerlijke rust die Rudi ervaart tijdens het hardlopen.

De Pegasus 39 heeft een bovenwerk van een wit knit materiaal. Hierop zitten gele en gouden details bij de Swoosh, eyelets, onder de tong en bij de voering. Op de middenzool zit nog een kleurverloop van geel naar wit. Ter afronding heeft het paar een gele outsole gekregen.

Nike Air Max 90 by Lincoln

Nike Air Max 90 by Lincoln

Het laatste ontwerp is de Nike Air Max 90 door Lincoln. Deze sneaker is een eerbetoon aan zijn geboortestad, Londen, maar ook aan zijn vader die al 30 jaar als buschauffeur werkt in de iconische Londense rode dubbeldekker.

De verwijzing naar zijn vaders beroep is het meest opvallend. Dit is voornamelijk te zien aan het rode leer op de neus, het middenpaneel en de hak. Ook de eyestays en de panelen kleuren rood. Verder heeft het paar ook nog een zwarte tong, veters en mudguard. Verder zit op het middenpaneel nog een mosterdgele tong. De wit-rode midsole met de zwarte outsole maken het design compleet.

Dit zijn de drie designs die meedoen aan de Nike By You verjaardagseditie. Vergeet niet naar de Nike App te gaan en te stemmen op jouw favoriete ontwerp. Vergeet ook deze week niet de Nike App in de gaten te houden voor verschillende winacties, shock-drops en andere community events.

Vergeet ook niet de Sneakerjagers app te downloaden! Hier vind je het laatste sneaker nieuws, een release kalender, leuke giveaways en sneaker release informatie allemaal in één plek.