Skip to content
Staff Picks

Upgrade je game met deze sneaker essentials

18 augustus 2023 10:00
Upgrade je game met deze sneaker essentials

Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint met je eigen unieke collectie, deze sneaker essentials tillen je passie naar een geheel nieuw niveau. Van het behouden van de glans van je favoriete kicks tot het creëren van een meesterlijke presentatie.

Laten we eens kijken naar enkele must-haves die je game een boost geven en bovendien erg leuk zijn om cadeau te geven aan je favoriete sneakerhead!

Sneaker schoonmaakset

Een sneaker schoonmaakset is de ultieme vorm van respect voor de kunst van schoenenontwerp. Door regelmatig je schoenen schoon te maken, behouden ze niet alleen hun oorspronkelijke glans, maar gaan ze ook langer mee. We hebben eerder al de beste producten voor een sneaker cleaning kit op een rijtje gezet, dus houden we het nu bij de eenvoudige aanpak, namelijk een sneaker schoonmaakset.

Wat betreft een sneaker cleaning kit, heb je vele mogelijkheden. Wij zijn in ieder geval groot fan van de Jason Markk Travel Kit. Met deze schoenen schoonmaakset heb je alles wat nodig is om je sneakers schoon en fris te houden, waar je ook naartoe gaat! Ga je voor de ultieme bescherming voor je sneakers? Kijk dan eens naar de Crep Protect Ultimate Sneaker Care Pack! Dit is de ultieme set om vloeistoffen tegen te houden en vlekken en vuil op je schoenen te minimaliseren.

Sneaker boxen

Een georganiseerde verzameling is een esthetische must-have! Sneaker boxen helpen je bij het bereiken van een indrukwekkende presentatie.

Het zijn je perfecte partners in het creëren van een gestroomlijnde en overzichtelijke opbergoplossing. Door je kicks veilig in sneaker opslagdozen te bewaren, blijven ze bovendien beschermt tegen stof en schade.

De transparante opslagdozen van Pirri zijn transparant en hebben dus geen oneffenheden en/of tinten op de kunststof. Hierdoor komen je kicks volledig tot zijn recht! Bovendien kun je ze gemakkelijk opstapelen. Verder kun je ze bij Pirri scoren in aantallen van 1, 2, 5, 25 en 50.

Schoenentas

Niet alleen in huis kun je je sneakers veilig opbergen. Dankzij schoenentassen kunnen je kicks namelijk ook veilig meegaan op reis! De sneaker reistas is speciaal ontworpen met het oog op functionaliteit en bescherming, waardoor je favoriete paren veilig en stijlvol kunnen worden vervoerd.

Of je nu op weg bent naar een sneakerbeurs, een weekendje weg of een verre bestemming, de schoenentassen van Nike zorgen ervoor dat je sneakers goed worden verzorgd. De tas is voorzien van een volledige ritssluiting en een gevoerde, gewatteerde binnenkant. Bovendien beschikt de schoenentas over een handvat en een robuuste structuur (vergelijkbaar met een schoenendoos), zodat je hem moeiteloos kunt dragen.

Sneaker boeken en magazines

Wil je graag dieper duiken in de rijke geschiedenis, innovatieve ontwerpen en culturele invloed in de wereld van sneakers? Denk dan eens aan het lezen van een sneaker boek of magazine! Hierin ontdek je de verhalen achter legendarische releases, krijg je inzicht in het creatieve proces van ontwerpers en volg je de opkomst van sneakers in de modewereld. Een boek en tijdschrift biedt zo niet alleen entertainment, maar ook inspiratie!

Met meer dan 650 pagina’s, doorkruist The Ultimate Sneaker Book met elk hoofdstuk 100 jaar geschiedenis en schetst het een onstuimig beeld van de evolutie van de sneakerwereld. Bijna elke sneaker die je kunt bedenken is hier wel in gedocumenteerd! Wil je daarnaast ook op de hoogte blijven van het laatste sneakernieuws? Kies dan voor de Sneaker Freaker Magazine Issue. Deze tijdschriften zitten vol informatie over samenwerkingen, exclusieve editorials, interessante interviews en uiteraard de mooiste plaatjes van sneakers!

Sneaker vloerkleed

Tot slot een sneaker vloerkleed. Dit opvallende stuk is ideaal om je ruimte te personaliseren en je liefde voor sneakers op een artistieke en unieke manier te uiten. Bovendien kun je het leuk plaatsen in je woonkamer, kamer, mancave en daarnaast prima bij de deur!

Een sneaker vloerkleed die elke Air Max liefhebber hoort te hebben is natuurlijk de KISS MY AIRS vloerkleed. Heb je daarnaast altijd van die vrienden die hun hype sneakers niet uit willen doen bij jou thuis? Maak het dan duidelijk met een “PLEASE REMOVE YOUR SNEAKERS” vloerkleed!

KISS MY AIRS sneaker vloerkleed
Sneaker Essentials
PLEASE REMOVE YOUR "SNEAKERS" vloerkleed
Sneaker Essentials

Dit waren onze favoriete sneaker essentials, waarmee jij je sneaker game naar het volgende niveau kunt brengen. Welk item is jouw favoriet?