Skip to content
Upcoming

Update: Nike’s nieuwste “Dad Shoe”: De Nike M2K Tekno

21 april 2018 11:18
Update: Nike’s nieuwste “Dad Shoe”: De Nike M2K Tekno

Update vrijdag 20 april: Na de bekendmaking van de Nike M2K Tekno in een “Phantom/Olive Grey-Matte Silver-Hyper Crimson” colorway, is nu ook de zwarte colorway bekend gemaakt! Deze colorway, die ook werd gezien tijdens de New York Fashion Week, zal een chunky zool bevatten en “Volt” details. Net zoals de witte M2K Tekno’s zal de schoen ook gereleased worden op 19 mei. Over de andere colorway van dit silhouet die is gespot tijdens New York Fashion Week is helaas nog niks bekend gemaakt. We verwachten hier binnenkort ook nog iets over te horen. Houd onze blogs goed in de gaten voor updates! Scroll helemaal naar beneden voor de foto’s en meer info van deze aankomende release!


De “Dad Shoe” trend is momenteel in volle gang en Nike komt in actie met een nieuwe chunky schoen speciaal voor vrouwen: de Nike M2K Tekno, die als eerst werd gespot tijdens John Elliott’s herfst/winter 2018 show, tijdens New York Fashion Week. De M2K Tekno werd in verschillende colorways gespot, maar alleen van de lichte colorway is er tot nu een releasedatum bekend.

Het nieuwe silhouet haalt duidelijk inspiratie uit één van Nike’s best verkopende schoenen aller tijden, de Air Monarch. De silhouetten zijn zeer vergelijkbaar door de overeenkomsten van de chunky zool en het bovenwerk. Het retro design, de chunky zool en het gebruik van de leren vlakken zorgen voor een unieke uitstraling. De hak van de sneaker bevat een feloranje plastic detail dat de schoen laat opvallen. Er zullen dit jaar verschillende colorways van de Tekno verschijnen, en deze lichte colorway “Phantom” hieronder, zal al op 19 mei gereleased worden op Nike.com!Nike M2K Tekno “Phantom”

Releasedatum: 19-05-2018
Prijs: €100
Colorway: Phantom/Olive Grey-Matte Silver-Hyper Crimson
Stylecode: AO3108-001
Storelist: Klik hier >>


Nike M2K Tekno “Black”

Releasedatum: 19-05-2018
Prijs: €100
Colorway: Black/Black-Phantom-Volt
Stylecode: AO3108-002
Storelist: Klik hier >>